Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość guska1755555

podejrzewam ze podani mi pigulke gwalltu i zgwalcono

Polecane posty

"I jakoś się trzymam" :D :D Tylko czekałem że napiszesz że po dziesięciu, potrafisz wyśmienicie prowadzić samochód. :D :D

Gość przeciez miesnie cie bolaly
pewnie po alkoholu:O Pijesz niby duzo a nie wiesz tego?

Gość gusia175555
mial jeden kieliszek gdyz to byl prezent ta wodka za przysluge ale ktos nie wzial wiec z jednego pilismy, i to nie prowokacja, sa alkohole sprzedawane z kieliszkami przeciez

Gość gusia175555
mial jeden kieliszek, ta wodka to mowil ze to prezent wiec mysle ze wraz z nia dali mu kieliszek, bo byl jeden z jednego pilismy, jednak nie wydaje mi sie zeby mnie zgwalcil, musialby byc mistrzem zeby mu sie to udalo w bialy dzien niedaleko ludzi i jeszcze mnie ubrac

Gość gusia175555
glebe zaliczylam chyba raz z moich przeblyskow to pamietam, kurcze jak to przemyslalam to mysle ze bylo tak jak na poczatku pomyslalam czyli upilam sie i urwal mi sie film czesciowo, bo przeblyski sa, nie pije wiecej wody z obcymi

Gość gusia175555
postanowilam zrobic test alkoholowy dzis, wypije tyle ile z dziadem i zobaczymy czy padne

Gość szparek
Nie schizuj, nikt Cię nie zgwałcił.

Gość gusia175555
oby tak bylo, zaczynam wirerzyc ze nie ale przez 2 dni bylam przekonana ze tak i to byly najgorsze dni mojehgo zycia, nie dopuszcze do sytuacji gwaltu nigdy dzieki temu, oby sie mi udalo

Tobie Niebiesko zieIona , przydałaby się taka tabletka, co ja piszę, sama Jesteś taką tabletką :D Kręci się dziewcze po forume i miejsca nie może sobie znaleźć. :O Gdzie te dumne leszczyki, które pozwolą Jej nieco ochłonąć ? Pewnie gloryfikują masturbację i dopieszczają swoje wały z kołdry , zamiast sączyć bajerę do dziewczyny, której aż iskry idą jak pociera udami :P

Gość gusia175555
nie wiem gdzie sa ja spotkalam tylko dziadka, licealiscie nie byli zaintereowani

Gość gusia175555
test wykazuje tyle ze mimo zjedzonego obiadu mam ochote sie polozyc juz

Nowy ja nie szukam tutaj swojego miejsca, poprostu poprawiam sobie humor, ktory od jakiegos czasu jest ciagle zjebany juz w momencie kiedy otwieram rano oczy ;) Nie pisz mi o moich leszczykach bo to wlasnie oni sa powodem mojego ciaglego wkurwienia :O Urodzilam sie z charakterem faceta i ciagle na swojej drodze spotykam facetow- baby, z moim mezem na czele :O Czy jest na tym swiecie ktos kto by mnie wreszcie ujarzmil? Moze taki dziadek z lasu, z tabletka gwaltu w dloni zrobilby ze mie lepszy pozytek niz osoby na ktore trafiam :O Przynajmnije czulabym po wszytskim bole miesni, a nie ciagle wkurwienie :O

Gość prowo bo na erotycznym założon
"postanowilam zrobic test alkoholowy dzis, wypije tyle ile z dziadem i zobaczymy czy padne" Ty lepiej test ciążowy zrób to może od dziada alimenty jakieś wyciągniesz

Gość gusia175555
o 15 padlam i zasnelam nie dopiwszy wszytskiego , spalam do teraz

Gość zawiedziony1410
podczas następnego testu połóż się na książkach i zobaczysz jak Cię ciało będzie boleć po takiej drzemce