Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość O v O

Szukam wirtualnej koleżanki

Polecane posty

Gość nimffomanka
ogon - doszedłeś, że się tak cieszysz?

Gość ogon
a gadajcie sobie..... ja ide najpierw mastrubacja potem sen:):):)

Gość ogon
za chwile dojde:):):)

Gość nimffomanka
Szybki jesteś jak o 1:57 piszesz, że idziesz się mastrubować, a już o 1:58 twierdzisz, że "za chwilę dojdziesz" :)

Gość ogon
moge Ci chlapnąć na pirsi bo lezysz nago ponoc:):):):):):)

Gość ogon
chwila moze trwac bbaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzooooooooooo długo:):):)

Gość nimffomanka
O tym już również pisałam - nie leżę nago, bo nie mieszkam sama. Poza tym podziękuję za Twoją niepewną spermę - bez badań się jej ani jej ani penisa nie tykam. To akurat kolejny wymóg - absolutny.

Gość nimffomanka
Hahaha jaki test? :D

Gość nimffomanka
No to na szczęście daleko ode mnie. Nawet się nasze województwa nie stykają na mapie - więcej nie powiem :)

Gość ogon
szukaj sobie dalej twe wymagania BUZKA............

Gość nimffomanka
O Ty podstępny :) Pisałam już - myśl co chcesz, ja swoje wiem. W sumie może nawet lepiej, że ktoś obcy tak uważa, czasem czytając różne artykuły o uzależnieniu od seksu bałam się, że będę musiała to leczyć - ok, powiedzmy, że mam gorący temperament, ale skorpiony tak chyba mają? :)

Gość ogon
moze.................. tak maja.....................................

Gość nimffomanka
ogon - szukam, szukam, szukać będę i wierz mi, że znajdę w myśl znajomych słów z Biblii "szukajcie, a znajdziecie" :)

Czy kontrolowane uzależnienie to jeszcze uzależnienie? Bo to jest niby zwierzęcy popęd, a zobacz ile warunków już zdążyłaś postawić - niemal zapora ogniowa :-)

Gość nimffomanka
Ja wszystkie swoje uzależnienia kontroluję - mniej lub bardziej, ale mam ich świadomość i nad nimi panuję, może dlatego, że psychologia nie jest mi obca? Poza tym mam silny charakter. Warunki warunkami, ale chyba nikt uzależniony przy zdrowych zmysłach i odrobinie szacunku do siebie i swojego ciała nie rzuca się na wszystko co się rusza? Jeśli takie masz pojęcie nimfomanki, to faktycznie nią nie jestem. Poza tym patrząc z boku, żenujące są dla mnie zdesperowane kobiety biorące pierwszego lepszego. Przykład? Nie dalej jak w środę byłam na imprezie - takie to od razu by wykorzystały sytuację, a jak myślisz dlaczego połowa facetów z tej imprezy latała za mną? Nawet się z żadnym nie" przelizałam", a nie jeden miał ochotę.

Gość nimffomanka
Rozumiem, że przerażają Cię moje wymagania, bo ich nie spełniasz? :D btw. ile masz lat?

27 lat, lada dzień +1 :) Te wypisane wymagania, obawiam się, że spełniam. Lecz na żywo, nie mam pojęcia - szybko się okazuje przy spotkaniu.

Gość pan kapitan
PaN kapitan nie jeden sztorm przezyl ;) ma lat duuuzo;)prawda?

Gość nimffomanka
Wiesz co różnie, ale zawsze jestem na tyle trzeźwa, że wiem co robię, wiem, gdzie jestem i jak wrócić do domu. Może kręcić mi się w głowie, mogę mieć "fazę", ale zawsze w granicach rozsądku. Ostatnio wypiłam 2 drinki u koleżanki, 2 piwa i 3 drinki w klubie - nie wiem, czy dużo, czy mało, ale wszystko pamiętam, bo ze szczegółami relacjonowałam koleżance, a i nawet jakieś zdjęcia z tej imprezy widziałam na necie - wyglądam przyzwoicie :p

W takim stanie, że zawsze wiesz, z której strony kolesiowi przywalić, żeby drugi raz nie podszedł ;-) Językowo (choć na bazie piśmiennictwa stwierdzam) wydajesz się wygadana i natręt szybko spada :D

Gość nimffomanka
Tu masz rację, nigdy nie interesowały mnie wirtualne znajomości. Pisanie to nie rozmowa. Dlaczego "obawiasz" się, że spełniasz moje wymagania? To kiedy urodzinki? :)

Gość kapitan pan ten
Hahahihihi przyznaj się ile naprawdę masz lat?

Gość kapitan ten tam
27 powiadasz? Czy ile? Nie sciemniaj tu mlodym niedoswiadzonym