Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taoszukiwana

moj facet CIĄGLE KŁAMIE

Polecane posty

Gość taoszukiwana

Nie wiem co mam robić. Mamy po 20 lat. Gdy poznalismy się widziałam, że nieco koloryzuje różne historie,ale myślałam, że faceci lubią sie gloryfikowac i wyolbrzymiac. Oszukuje mnie z najglupszymi rzeczami. Nie moge mu ufac. Jego historie przescigaja jego sławe. Jestem zdruzgotana. Ostatnio wyczułam, że okłamuje mnie i powiedzialam ze jesli to prawda to niech przyzeknie na nas a jesli klamstwo to zeby powiedzial. No i jak sie domyślacie przyrzekł, a za chwile powiedział że jednak skłamał. Zarzekał się kilka razy że to co mowi to prawda. Jak to pisze to jeszcze rece mi sie trzesa z nerwow. Czy taki zwiazek ma sens? Jest wielkim dzieciakiem,czuje sie jak jego mama/niania a nie kobieta. nie wiem jak naprawic tą sytuacje? czy mitomanie sie leczy? mielismy od zawsze powazniejsze plany wzgledem siebie,jednak teraz wszystko dla mnie stoi pod znakiem zapytania. POMOCY!

Gość taoszukiwana
Mam już obsesję i każde jego słowo analizuję i zastanqawiam się czy nie robi mnie w konia, czy an serio to prawda. czasami jest mi wstyd go przyprowadzac do domu,bo rodzicow moich tez tak nabija w butelke i oni mi potem trują że sobie dzieciaka wzielam. Tak to jest dobrym czlowiekiem, nie moge powiedziec tylko ta jego straszna wada...

Gość marzennnnnnnnnnnnnia
zostaw go i na przyszlosc pamietaj: FACET NIGDY SIE NIE ZMIENIA! N I G D Y albo akceptujesz jego przywary, albo sie rozstajesz. no niestety tacy juz sa ci frajerzy :P

Gość Zinnka
I po co meczysz sie z takim facetem? zamiast sie cieszyc tym zwiazkeim, ty masz wieczne zmartwirenia. Chyba nie warto...

Gość takiego wybrałaś i co do kogo
masz pretensje? typowa kobieta Wybieracie świadomie drani, kłamców, świnie itp a później wielce zaskoczone i obrażacie wszystkich mężczyzn

Gość taoszukiwana
nikogo nie obrazam, szukam rozwiazania tylko czy to ma sens??? czy mitomanie sie leczy? czy mozna z tego wyjsc?

Gość marzennnnnnnnnnnnnia
nadal czegos nie kumasz? jak facet klamie juz od zawsze, to klamac ciagle bedzie, zadne leki i psychiatry tego nie zmienia

Gość Zinnka
nie, nie mozna...skoto jako mlody czlowiek ok jest klamczuchem, to taki bedzie i na starosc. Spojrz wreszcie prawdzie w oczy i nie szukaj rozwiazn, bo ich nie ma.