Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem co1

Mój facet woli spędzać wolny czas ze swoimi znajomymi ... a ja siedze w domu :(

Polecane posty

Gość nie wiem co1

Gadalismy na gg, a on mi wyskoczyl z tekstem ze musi spadac, ze idzie do znajomych :O do zobaczenia w poniedzialek :O Jestesmy razem juz ponad rok a on ma mnie centralnie w dupie :( czuje sie jak kolezanka a nie dziewczyna :( no jak on mi mogl tak powiedziec? nie jest dzieciakiem ,ma 25 lat ale zachowuje sie jak 5 latek :(

Gość ańń.
Najgorsze co możesz teraz zrobić to truć mu dupę, żeby jednak wybrał ciebie. Na twoim miejscu napisałabym coś w stylu "Wiesz kochanie w poniedziałek nie dam rady... możemy się zobaczyć dopiero w następny piątek :( (;) szkoda, że nie możesz w ten weekend bo w tygodniu jestem zajęta"

Gość Edita van K
sama sie zachowujesz ja 5 cio latek. koles nie ma prawa spotykac sie ze znajomymi? moze pomysl dlaczego nie chce cie zabrac ze soba

Gość nie wiem co1
Chyba sie mnie nie wstydzi ? Zachowuje sie normalnie, moich znajomych poznał a ja jego nie... Na imprezy chodzi z nimi, po pracy z nimi, w weekend na piwo jak dzis tez z nimi, nie wiem z kim i gdzie, co sie tam dzieje :O Nigdzie mnie nie zabiera, zawsze siedzimy u mnie/u niego albo rower albo łazimy po miescie. Nie czuje sie szczesliwa :(

Gość ańń.
to zerwij ...

Gość ggwrg
zdradza cie

Gość ja pierdollllle
niue rozumiem takich lasek jak ty facet ma cie w dupie a ty zalisz sie na forum :O kopnij go w dupe niech sobie idzie do swoich kolegow

wspolczuje Ci... pewnie to bardzo boli. On jest dupkiem wie, ze siedzisz teraz sama w domu a mimo to ma cie gdzies i poszedl nie wiadomo dokad ja bym go jakos podeszla sprawdzila bo to jest dzinwa sprawa moze jestes mu tylko potrzebna do seksu

Gość Zinnka
A nie przyszlo ci do glowy, aby z nim o tym wszystkim porozmawiac?

Gość jkhl
nie znasz jego znajomych po roku ? a moze wsrod znajomych ma inne dziewczyne ?

dziwne ze nie chce z toba spedzac weekendu:) tak sie nie zachowuje facet jesli mu na kobiecie zalezy:) wasz zwiazek to fió bzdziu przykro mi odpusc jeszcze sie nauczysz jak nalezy z takim postepowac papa