Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość haha jestescie smieszni

Faceci dlaczego jesteście takimi hipokrytami?

Polecane posty

to że zdradzacie jeśli tylko macie ku temu okazję wiem i już przestałam się temu dziwić. ale dlaczego szukacie darmowego seksu? gardzicie prostytutkami bo dają za pieniądze, ale za jeśli za darmo to już ok? co za hipokryzja. żal was ściska, że nie stać was na ładne kobiety, które wiedzą że rozkładanie się za darmo to marnowanie swojego czasu i ciała? przecież lepiej znaleźć miłego i przystojnego faceta, który jeszcze zapłaci za chwilę przyjemności niz jakiegoś cwaniaka który chce moczyc za darmo. to w ogóle powinno być płatne. świat na pewno lepiej by wtedy wyglądał i żaden facet już nie oszukiwałby kobiet

Miłego i przystojnego, który zapłaci? A jak banknotami będzie machać brzydki gbur, to odmówisz? BTW, lubię poruchać za darmo. Chętnych kobiet nie brakuje, więc jest OK ;-)

trzeba czerpać przyjemnośc z życia, jeśli któras chce się zadawać z brzydkimi gburami to niech to robi jeśli chce. przystojni faceci też szukają kogoś do niezobowiązującego seksu więc po co robić to z brzydalalem? te kobiety są naiwne, chyba że są tak głupie że liczą na jakieś małżeństwo :D

Czy seks kojarzy Ci się tylko z małżeństwem? BTW, przystojni faceci szukają seksu ale może niekoniecznie za pieniądze?

mam na myśli te naiwne kobiety które dupczą się z jakimś żonatym i liczą na to że ten odejdzie od żony. a po co robić to za darmo skoro można za kasę? :D

Gość ggwrg
bo za darmo nawet w pysk nie dostaniesz musisz coś zrobić, a jak płacisz to wymagasz i ja kurwami także nazywam kobiety rozpustne nie pobierające opłat :)

NO to rób to za kasę. Życzę Ci samych przystojnych i inteligentnych facetów, którzy będą płacić potrójne stawki :-)

NO to rób to za kasę. Życzę Ci samych przystojnych i inteligentnych facetów, którzy będą płacić potrójne stawki :-)

Gość ggwrg
nie dla wszystkich trzeba zaznaczyc

Gość kolegastalin
dlaczego kobiety to bezmyślne zadufane w sobie nimfomanki

Gość ale macie
dylematy :S