Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kevin Poniatowski

Brzydzę się i gardzę starymi babami!

Polecane posty

Gość BASIA MAŁPA
ŁOJ PRACUJĘ Z TAKIMI JAK TY. NIE BRAK CI ROZUMU, ALE MASZ PROBLEM ZE WZWODEM. ZDIAGNOZUJĘ CIĘ KRÓTKO: NIENAWIŚĆ DO STARYCH BAB = ZA SZYBKIE ODSTAWIENIE OD PIERSI = BRAK POCZUCIA AKCEPTACJI U KOBIET= ATAK NA STARE = STRACH PRZED MŁODSZYMI = NIEPOWODZENIE W ŁÓŻKU. DLA MNIE JESTEŚ OTWARTĄ KSIĄŻKĄ, DZIWI MNIE, ŻE OBNOSISZ SIĘ ZE SWOJĄ IMPOTENCJĄ NA FORUM

Gość natas
Kevin lecz się >

ciebie pewnie nikt nawet na inkubator nie chce , mamusia pieniędzy odmówiła na weekendową imprezkę i stąd ta złość na cały świat ?:D

Gość Kevin,pytanie
i po raz trzeci:KTO CIEBIE URODZIl ?!?

Baśka, zabawna jesteś. Pracuj sobie z kim chcesz, ja problemów tej natury nie mam. Jak chcesz możesz sama się przekonać, choć podejrzewam, że na twój widok miałbym nie tylko problem ze wzwodem, ale również z powstrzymaniem torsji.

Gość BASIA MAŁPA
PEWNIE TAK. ALE JA TEŻ WOLĘ MŁODSZYCH:) KTÓRYM STAJE:)) TAKŻE NAWET NIE MASZ SZANS:))) JAKBY CI TO POWIEDZIEĆ JESTEŚ POZA KONKURSEM:))))

Gość do Kevin,pytanie
no co Ty do niego tak grzecznie-przeciez widac,ze SUKINSYN

Gość Kurwin, zażyj lekarstwa
i to szybko

powiedz mi co chcesz osiągnać swoimi postami autorze ? przyświeca ci jakaś myśl - powiedzmy głębsza ?

Gość do Kevin,pytanie
czy sukin-wnuk?

Matka Kevina na małą i czerwoną dupę, skacze po drzewach i nigdy nie nosi majtek. Kevin w prostej linii pochodzi od małpy, więc czego się spodziewać po takim prymitywie.

Gość BARDZO CHORY CZŁOWIEK
Wynika z tego że nie jesteś normalny,masz poważne zaburzenia psychiczne,fizyczne! Nikt normalny nie pisze takich bredni! Hej obleśny chłopku!!!!! Stary jest pies,skoro nie stać cię na szacunek do starszych,to szczerze współczuję twojej starej że takiego chuja wychowała.Sam sie dziwię co za pizda takie znojdki rodzi???!!!! Przekaz ten post swojej starej żeby wiedziała jakie bydle trzyma w chlewie!

Gość BASIA MAŁPA
TO CO RAZI NAS W INNYCH - TO TO CO RAZI NAS W NAS SAMYCH. KEVINA PRZERAŻA STAROŚĆ, BRZYDOTA, ASEKSUALNOŚĆ. PODŚWIADOMOŚĆ NEGUJE CECHY, KTÓRE ZACZĄŁ DOSTRZEGAĆ W SOBIE I KTÓRYCH NIE AKCEPTUJE. TYP OKOŁO 40STKI, BADŹ PO JAKIMŚ PRZEJŚCIU, KRYZYSIE, KTÓRY ZAWAŻYŁ NA JEGO SPOSOBIE POSTRZEGANIA I ZAKOŃCZYŁ JAKIŚ ETAP JEGO ŻYCIA

Gość nie dziala chwyt,
a matka twojej matki?

Gość BASIA MAŁPA
NIE MA CO SIĘ DENERWOWAĆ NA KEVINA, TO TYPOWE DLA KAŻDEGO Z NAS - BUNT. DOBRZE, ŻE PRÓBUJE GO UZEWNĘTRZNIĆ, NAWET W TAKIEJ FORMIE

I niech kto mi powie Ze tu hitler albo bin ładne nie jest potrzebny

pewnie ,ze się nie zgadza ,bo jesteś zwykłym smarkiem , który świat widzi tylko w dwóch kolorach :) Ale nic sie n ie martw , dorośniesz a nawet o zgrozo ;) będziesz stary . A jaki zgryźliwy ,,,, już teraz współczuję domowi opieki do którego trafisz . Ale i tobie lekko nie będzie w życiu z takim podejściem chłopaku .

Gość BASIA MAŁPA
DOBRANOC KEVIN:) IDĘ UPRAWIAĆ SEX MIMO, ŻE MAM TEŻ 40 LAT I OBWISŁE PIERSI, W TYŁKU PONAD 100 I PCHAM SIĘ Z SIATKAMI DO AUTOBUSU. CZUJĘ SIĘ STRASZNIE SEKSOWNA W MOIM WIEKU I OBLEŚNIE OBLIZUJĘ SIĘ NA WIDOK KOLEGÓW MOJEGO SYNA. ALE CIĄGLE MOGĘ KEVIN!!!, MOGĘ!!!

zraz tam Hitler ... patologi patologią n ie zwalczysz ,bo to jak gaszenie ognia benzyną .

I niech ktoś mi powie ze tu hitler albo bin laden nie jest potrzebny NIESTETY obaj nie żyją

też się pozegnam bo rozmowy z pryszczatymi młodzieńcami pełnymi kompleksów średnio mnie wciągają ...