Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość po09i88y5r

Nowy dworzec PKP we Wrocławiu

Polecane posty

Gość po09i88y5r

Ostatnio byłem na dworcu we Wrocku i muszę przyznać , że to co tam zrobili to rewelacja !!! Moim zdaniem to teraz najpiękniejszy dworzec w Polsce - A jakie są wasze opinie na temat dworca Wrocław Główny ???

Gość prawictwo pospolite1
najpiekniejszy moze nie , ale w pierwszej trójce na pewno sie znajduje .. Prawdopodobnie dworzec w Przemyslu jest ładniejszy

Gość po09i88y5r
NIe , ale tam mi sie najlepiej jebalo sraka na srodku :)

Gość po09i88y5r
Byłem w Krakowie i w Poznaniu ale dworzec we Wrocławiu podoba mi się najbardziej ze względu na te drzewka podświetlane oraz pagórki trawiaste na których można się położyć.....

Gość oNA-1984
Byłam na dworcu we Wrocławiu i reczywiście jest genialny - Ostatni raz tam byłam dwa lata temu ponieważ jestem z pomorza i w tych stronach jestem dość rzadko......

Gość Adam z Brzegu
Bardzo podoba mi się dworzec we Wrocławiu ponieważ jest tam o wiele więcej elektroniki niż wcześniej tzn. chodzi mi o te nowe wyświetlacze oraz zupełnie nowy hol główny - To robi wrażenie.......

Gość Wrocek Główny
Każdy kto tam ostatnio był ten na sto proc. powie to samo tzn. , że ten dworzec to jeden z najpiękniejszych dworców w Polsce i to nie prawda , że w sprawie kolei nic się w Polsce nie dzieje ponieważ wystarczy spojrzeć na polskie dworce by zobaczyć , że to nie prawda tylko PiS-owskie brednie.......

Byłem tam w maju - jeszcze remontowali. W październiku - prawdopodobnie- będę ponownie, wtedy obejrzę. Na zdjęciach z linku wygląda ciekawie.

Gość bilet podróżnika
Jakiś czas temu kupiłem sobie bilet podróżnika i pojechałem z Wrocka do Warszawy potem z Wawy do Kraka , następnie z Krakowa do Gdańska i potem z powrotem do Krakowa - Muszę przyznać jedno , że przejechałem pociągiem Polskę z góry na dół i dworzec we Wrocławiu jest najpiękniejszy , wiem co piszę ponieważ zobaczyłem chyba wszystkie ważniejsze dworce w naszym kraju.......

Gość 98uh643c
Dwa tygodnie temu zajechałem pociągiem do Wrocławia o 21 i jakoś tak się stało , że następny pociąg do domu miałem dopiero po piątej rano więc całą noc byłem na dworcu we Wrocławiu i muszę przyznać , że to co tam zrobili to kawał dobrej roboty - Zrobiłem parę fotek by pokazać kolegom ponieważ mieszkam w okolicach Łodzi........

Gość IU
Odrestarowali go zajebiście, ale jeszcze część sal jest zamknięta, ale robi piorunujące wrażenie, zarówno wnętrze hali, jak i szklane zadaszenie nad peronami. Zabytkowy, ale nowoczesny tak można go podsumować :)

Gość kobieta z Brzegu
Adam z Brzegu----> na jakiej ulicy mieszkasz? :)też jestem z Brzegu.

Gość prawda,klasa
ale ogolnie Wroclaw jest super

Gość Warszawiak-1984
Ostatni raz we Wrocławiu byłem cztery lata temu i jutro znów się tam wybieram ponieważ chcę zobaczyć jak to miasto się zmieniło po Euro 2012. Będę chciał zobaczyć m.in. dworzec PKP o którym tyle dobrego się teraz mówi i pisze......

Gość podziel się z nami potem
wrażeniami po powrocie z Wrocka :)

Gość WARSZAWIAK..
We Wrocławiu dworzec ogólnie był fajny dla oka, nawet przed remontem..:)

Gość dworzec fajny
miasto fajne ;-)