Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość T.M.C.

czy to normalne ze podoba mi sie kobieta starsza ode mnie o 20 lat?

Polecane posty

Gość T.M.C.

ale ma bardzo seksowne cialo, ja mam 20 lat a ona cos 38-39. To matka mojego kumpla, ojciec zostawil ich z 10 lat temu a ona teraz nie ma nikogo. Kiedys nie bylo kumpla a czekalem na niego w jego chacie to najpierw poczestowala mnie zupa, potem przyszla w takiej krotkiej spodnicy i pytala sie czy "dobrze jej lezy", pozniej przyszla w innej i prosila zeby jej zamek zapiac u gory, kiedy indziej jakis typ pijany w klatce lezal w poprzek i nie chcial jej przepuscic do mieszkania a ona malutka bo ma chyba ze 155-160 wiec nei mogla sobie z nim dac rady to go podnioslem , chwycilem za szyje wtedy i wyprowadzilem, a ona niby w podziekowaniu sie tak mocno przytulila, potem szybko uciekla windy. Nie wiem co myslec?

Gość wstawie tylko to
ja my śle ze dxzisiaj juz za pozno na robote, idz do domu i pomysl nad lepsza prowokacja, bo nudą wieje tak w kółko to samo powtarzac 🖐️

Gość Ja też wole dojrzalsze kobiety
a nie jakieś niedojrzałe 20 parolatki

Gość ta dojrzala i nadal piekna
taa, wy wszyscy lubicie te dojrzale, walic wam sie chce i tyle, przestancie zawracac nam kobietom dojrzalym doopy, wiadomo ze tylko o seks wam chodzi, predzej czy pozniej wskoczycie w ramiona glupiej niedojrzalej siksy

ta dojrzala i nadal piekna mnie akurat interesuje stały związek młode siksy mnie nie interesują

Gość dojrzała jaaa
Ile laty masz synku,ze z dojrzałą kobietą chcesz stały związek zawrzeć? Tylko kobieta głupol z dużo młodszym męzczyzną wda sie w stały związek. A Ty masz nierówno pod sufitem i obracasz sie w kiepskim towarzystwie młodych kobietek.

Gość jjahsdfhyuj
bravo zgadza sie , kobieta głupiec ...

Gość dojrzała jaaa
ta dojrzala i nadal piekna Jestes dojrzała,a taka tępa.Młode kobietki nie musza być głupie i niedojrzałe.Widocznie ty w młodosci taka byłaś i niestety nie zminiłaś się.

Gość kiszkowiecznik
to zboczenie, szczególnie że one szybko więdną po 35 roku zycia, a po 45 są juz padliną seksualną

Gość dojrzała jaaa
kiszkowiecznik, bez komentarza!!

interesują mnie dojrzalsze bo te młode pokolenie kobiet to same praktycznie dupodajki a z takie nie nadają się do poważnego związku. Starsze dojrzalsze są inaczej wychowane i w większości się szanują.

Gość kiszkowiecznik
padlina może być ekologiczną karmą dla psa ... i to ją uszlachetnia

Gość i jeszczw 4 x t
się szanują :))) hha a daja mężowi sołtysowi plebanowi i ministrantom hhahahha

Gość a w czym problem:)
na tej samej zasadzie dziala to w druga strone;) jak kobietka zadbana, a chlopak dojrzaly i madry, to powodzenia!

Gość dojrzała jaaa
Ja też wole dojrzalsze kobiety,ile masz lat,ze tak głupio myslisz?To,ze kobieta uprawia seks,nawet z wieloma nie oznacza,ze sie nie szanuje.Rownouprawnienie mamy. Chcesz powaznego zwiazku z kobotą o10,20 lat starszą?

Gość funfel podgórski
"Chcesz powaznego zwiazku z kobotą o10,20 lat starszą?" Litości, nie !!! Nie, niet, nein, no !

dojrzala widac, ze nie masz brania i stad zazdrosc;)

Gość dojrzała jaaa
a w czym problem:),proszę?niby jaka zazdrosć?breanie miałam,mam i bedę miałą,ale dla mnie młody to tylko obiekt seksualny,a nie partner w zyciu.

Gość 7807
"To,ze kobieta uprawia seks,nawet z wieloma nie oznacza,ze sie nie szanuje.Rownouprawnienie mamy." Nie zrozumiecie tego bo nie jesteście mężczyznami. Dla mężczyzny mieć kobietę co dawała dupska przygodnemu facetowi to hańba na honorze. Co to za duma mieć kobietę za żonę co dawała na prawo i lewo?

Gość ja maam 25 lat
i mnie tylko kreca takie 35-45, maja takie kobiece ciala, szerokie dupeczki pelne biodra itp, mnie to jara. Wiekszosc mlodych lasel to albo patyki z sylwetka faceta (waska chuda dupa i cycki jak 2 jajka sadzone) albo znow jakies pletwale blekitne ze wszystko wisi i sie chlebocze. Znam pare lasek kolo 335-40 lat , mieszkaja obok mnie i mi po prostu na nich staje deba. Nie wszystkie sa takie ale duzo da sie znalezc. Niektore sa nawet lepsze niz ich corki, maja lepsze ciala

dlaczego nie partner? kazdy mezczyzna powyzej 21-23 lat nadaje se na partnera o ile jest dojrzaly psychicznie, kiedys ludzie hajtali sie znacznie wczesniej i nikt nie twierdzil, ze 20latek jest za mlody. dziala tak samo w obie strony:p

Gość dojrzała jaaa
7807,nikt nie mówi o dumie,ale jeżeli męzczyzna może poskakac sobie z kwiatka na kwiatek,to kobieta też.

Gość ja maam 25 lat
mialo byc 35-40 , nie 335 :classic_cool:

Gość dojrzała jaaa
a w czym problem:),no wiesz,z mezczyzną w wieku mojego dziecka nie chciałabym miec za partnera zyciowego,anwet jakby był mega dojrzały.Młody męzczyzna ma dojrzewac etapami,a nie starzec przy boku dużo starszej kobiety.

Gość dojrzała jaaa
a w czym problem:),a Ty chciałbyś miec partnerkę zyciową w wieku swojej mamy?

mnie tez kreca takie kobiety, ostatnio zauwazylem ze tylko takie przykuwaja moja uwage, Mam kolezanke i faktycznie jej matka jest atrakcyjniejsza od niej (moze dlatego ze jej stary to trefl i przekazal geny brzydoty corce). Ja jestem lekarzem dopiero na stazu i mam na oku jedna taka pielegniarke, ma z 38-40 lat ale taki tylek i nogi ze ciezko sie na swojej robocie skupic. Postanowilem sobie ze ja bede miec

dlaczego nianczysz facetow:D? etapami to dojrzewaja do 18-20 lat (tak samo jak kobiety, chyba, ze proponujesz obnizenie progu dojrzalosci dla mezczyzn;)), a pozniej to albo sa dojrzali albo wieczne dzieci. Twoim tokiem to facet nigdy nie dojrzewa, szczegolnie, ze wielu dopiero po 40stce lapie kryzys wieku sredniego;)

Gość napiszę anonimowo
Ja do dziś tęsknię za starszą o 7 lat. Nieułożyło się przez chorobe i takie tam. I że ogólnie to w dupie mnie ma. Potem poznałem kobietę 19 lat starszą. I wiem że sensu to nie ma. Przyjaźnimy się. Mnie ciągnie na sex ją też kilka razy było dość blisko. Ale sex zepsół by pewnie wszystko między nami........ Ale ja tak całe życie miałem. Moja 1 miłość to przedszkolanka była.

jestem kobieta z mlodszym mezczyzna (10 lat roznicy):)

Gość dojrzała jaaa
janekrys,seks to seks,ale na pewno nie jestes taki głupi aby z dużą starszą kobietą tworzyć poważny związek.