Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magda2090

Możliwa ciąża ?

Polecane posty

Gość Magda2090

Miesiączkę miałam 13 lipca, w dni płodne(28,29,30, 31) kochałam się z chłopakiem, zabezpieczyliśmy się prezerwatywą, która nie pękła, ani nie zsunęła się. Chłopak nie kończył we mnie tylko poza mną. Miesiączki mam co 28-30 dni. Kolejna miesiączka przyszła w terminie, czyli 12 sierpnia, ale była inna niż pozostałe, dzień przed nią miałam brązowe plamienie, a dopiero potem pojawił się okres. Dodatkowo przed miesiączką jak i w trakcie miałam mdłości i podwyższoną temperaturę. Miesiączka trwała 4 dni, o dzień krócej niż zawsze. 13 sierpnia, czyli w drugi dzień miesiączki zrobiłam test beta hcg. Wyszedł ujemny. Potem robiła jeszcze kilka testów z apteki po tygodniu, dwóch i trzech i też wychodziły ujemne. Mniej więcej na początku 6 tygodnia domniemanej ciąży byłam u ginekologa, która po badaniu ginekologicznym (tylko palcami, bez usg) wykluczyła ciążę bo macica nie była powiększona. Czy na tym etapie ciąży można ją wykluczyć samym badaniem ginekologicznym? Czy mogę być pewna, że nie jestem w ciąży? Jeśli np byłaby to ciąża pozamaciczna czy test by ją wykazał?

Gość Magda2090
Jest ktoś jeszcze na forum? Odzywajcie się

Gość Perw mobilna
Kopie już? :) Niedługo napiszą o Tobie książkę, a za 2000 lat ludzie będą się do Ciebie modlić. :classic_cool: