Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BojęSIĘmĘŻA

Dowiedziałam się teraz że mój mąż jest

Polecane posty

Gość onawi
kazdy ma jakiegos pierdolca,nie ma ludzi idealnych......a moze on wiekszosc swirowal w wojsku zeby szybciej wyjsc,poza tym co grzebiesz w jego papierach..

Gość hngnjgf
"wyraźna skłonność do obwiniania innych" To akurat cecha każdej kobiety

Gość zapewne ateistka
ateistki mają tak naryte w bani

Gość 444
Ted Bundy (nie mylić z Alem) tez był psychopatą. To on sprawił, że w kryminalistyce wprowadzono pojęcie "seryjnego mordercy". Oni nawet doświadczonego psychiatrę potrafią zrobić w konia. Kłamią notorycznie, uważają, że jak ktoś jest naiwny, to należy go wykorzystać. Nie znają poczucia wstydu czy żalu. Alkoholizm przynajmniej można leczyć. Socjopatii (psychopatii) - nie. Jeśli on dożyje, ok. 50tego roku zycia objawy mogą złagodnieć. http://pl.wikipedia.org/wiki/Ted_Bundy P.S. Ted Bundy był republikaninem. Do dziś się to wytyka Partii Republikańskiej w USA.

Gość GRAŻYNA1969
Ja wiem co oznacza życie z takim człowiekiem,wy ludzie nie wiecie o czym piszecie,to jest to samo jak żyć z oszustem?chcielibyście??ta osoba kłamie w sprawach uczuć,a tak naprawdę nie wie co to znaczy kochać,robi wszystko to co ty lubisz,dostosowuje się do twoich upodobań staje sie twoim ideałem,autorko jeżeli to prawda to lepiej odejdz od niego,jestem pewna żę gdybyście się pokłócili on by odszedł i nawet nie zapytał o twoje zdrowie i zdrowie waszych dzieci,wiem to bo żyłam z kimś takim.

Gość pożal się
wy wszystkie jesteście socjopatki

Ja miałam takiego chłopaka, szkoda gadać całe szczęście szybko od niego zwiałam bo nie wiem co by było gdybym z nim dalej była. Tacy ludzie nie mogą być w żadnych związkach, są niebezpieczni i muszą być sami.

Gość kknknkkk8
miłego dnia autorko :D

Gość normalnie sami
uczeni diagności.. :P

Gość Antygonka
mój były własnie taki był. proponuje zakończyć zwiazek kiedy jeszcze nie zmienił twojego życia w koszmar!!!

Gość zenek1234567777
Moja była przejawiała niektóre, może nawet większość tych cech. Ale szczerze wątpię że była psychopatką. To był raczej mur strachu. Kiedyś znałem osobą która idealnie wpasowywała się w opis więc mam porównanie. Najlepiej poznać taką osobę po śmiechu.

Gość jaki ma śmiech?
jakby pusty, nic nie znaczący?

Gość straszne to co
tutaj czytam,mój facet jest taki:-( i co ? mam zmienić życie uciec? nawet nie mam gdzie:-(

Gość dncnhhff
czy socjopata potrafi kochac swoje dzieci? A jak reaguje na smierc np brata? Tez bez zadnych emocji?

Gość znam socjopatkę
to urodzona aktorka, cały czas udaje, kłamie, byle osiągnąć swój cel, uwielbia manipulować ludźmi, skłócać ich byle robili to czego chce, po trupach do celu tak jak ktoś napisał: ma pusty sztuczny śmiech, udawany, niby się uśmiecha ale oczy pozostają bez uczuć, równie teatralnie udaje że jest smutna często gdy ktoś nie chce zrobić tego czego chce to jak dziecko udaje ofiarę i próbuje wzbudzać litość, potrafi udawać że płącze nad grobem bliskeij osoby a 5 minut później jest zupełnei radosna jakby ktoś przełaczył włącznik osoby które jej nie znają zbyt dobrze zachwycają sie nią że jest rozmowana, miła, inteligentna i błyskotliwa, uczynna prawdziwą twarz pokazuje rodzinie w codziennych kontaktach wtedy wychodzą na jaw jej intrygi, złosliwosci i manipuacje z nią nie idzie ustalić niczego, ma być tak jak ona chce bo inaczej jest foch, udawany płacz, święte oburzenie lub próba grania na uczuciach w przybliżeniu wyglada to jak scena urządzona przez 3 latka próbującego steroryzować otoczenie czasem myślę że jej rozwój emocjonalny zatrzymał sie włwśnie na tym etapie i tym typie emocjonalnosći socjopaci działają wyzuci z uczuć, myślą schematycznie, kalkulują na chłodno socjopatia to nie choroba, tego nie da się wyleczyć, jest związana ze specyficzną budową i funkconowaniem mózgu, całkiem możliwe że to jest dziedziczne jeśli mąż autorki miał taką diagnozę to raczej nie sądzę by była błędna, no chyba że to miało być sposobem wymigania się od wojska, ale raczej trudno mi uwierzyć w taką ewentualność

Gość livadia
socjopaty i psychopaty nie mozna zmienic -trza wiac

Gość znam socjopatkę
dla socjopaty inne osoby nie są realne, stanowią jedynie drogę do osiągania celu

Gość pasilippa
coz niektorzy sa niereformowalni-os sadysty psychopaty socjopaty trz a uciekac choc Kk nakazuje trwac az mezus zabije