Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niemogęspać65789658

właśnie mnie rzucił

Polecane posty

Gość niemogęspać65789658

jeszcze to do mnie nie dociera. powiedział nie kocham i poszedł spać

Gość kar...ina
mieszkacie razem?

Gość niemogęspać65789658
od dwóch lat, kupiliśmy mieszkanie, remontowałam je sama pół roku, przeprowadziłam się dla niego do pipidówy na wschodzie

Gość niemogęspać65789658
najgorsze jest to, że jestem w jakims letargu teraz. pozostaje iść rano po kartony i zawijać się stąd

Gość kar...ina
olej jego słowa i idz spać. Jutro nie będzie pamiętał co mówił.

Gość niemogęspać65789658
spi w drugim pokoju. jutro jedzie do swoich rodziców. moja mama i babcia przyjeżdzają w niedziele, będę musiała im powiedzieć. to było kulturalne rozstanie, nie wiem, ale widziałam w nim zero uczuć jak do kobiety, gdy mi to mowił. ale co mnie zdziwilo powiedzial, że mi pomoże puki nie stanę na nogi., chce być moim przyjacielem

Gość niemogęspać65789658
on kupił mieszkanie. planowaliśmy przyszłość, dlatego wyjechaliśmy tam, gdzie dostal pracę. pewnie jestem głupia ale najzwyczajniej na świecie boli mnie serce, tak po babsku. czuje takie rozczarowanie, ale przecież nie moge go zmusić do miłości. czuje sie jak p***zda bo jest dobrym człowiekiem i nie mogę ani sie wydrzeć ani wykrzyczeć, dlatego tu chyba napisałam

Gość niemogęspać65789658
mowi, że już nie kocha. on jest typowym mózgowcem, inżynier. ja żyję z pisania. w tym przypadku jednak przeciwności sie odpychają. nie chcę wyjść na żałosną, więc muszę sie wynieść.

Gość ja też współczuję...
trzeba było dawać dupy po ślubie, wtedy jakby sie odkochal to pół majątku byłoby Twoje ... :(

Gość niemogęspać65789658
strasznie mi smutno, nawet nie moge tego opisać. to jest taki żal, że nie wyszło i na dodatek nie można nikogo obwinić. szkoda mi tylko tych dwóch lat spędzonychna budowaniu czegoś, co sie rozsypało w pięć minut. teraz znow szukać mieszkania, pracy... to mnie przeraża

Gość niemogęspać65789658
to moj jest bogaty ale co z tego...juz nie bede jego żoną :( nie bede korzystac z jego kasy mało tego musze isc do pracy

Gość niemogęspać65789658
żeby chociaż otarł moje łzy plikiem 200zł...od razu ukoił by chociaż część mojego żalu

Gość niemogęspać65789658
wuj w majątek, samemu można się dorobić. dobrze, że są chociac fora, lżej jakoś. przyjaciólka kazała mi przyjeżdzac do siebie, chyba skorzystam bo do rodzicow nie chcę wracać

Gość niemogęspać65789658
w zasadzie to mi na nim nie zależy, ale co bedzie ze mna? tutaj siedziałam całe dnie nic nie robiłam, a teraz bede musiala isc do pracy, szukac mieszkania, przeprowadzac sie z cala masa rzeczy

Gość markota^^
yjesz z pisania? moze zaczal go denerwowac materialne i praktyczne aspekty waszego zwiazku? nie masz regularnych przychodow, chodzisz z glowa w chmurach itd. i zastanawiam sie dlaczego w pierwszym poscie napislalas ze kupiliscie mieszkanie. on kupil

Gość niemogęspać65789658
nawet zaczynalo mi sie w tej pipidowie podobac, moglam sie opalac, chodzic do lasu, na grzyby, do jeziora, a teraz powrot do miasta i koniec bajki

Gość niemogęspać65789658
kupilismy - bo on wlozyl kapital a ja trud, prace moja i czas, pol roku je remontowalam, sama, on nic nie robil

Gość niemogęspać65789658
to ja siedzialam od rana do nocy, pilnowalam ekipy a on sobie w pracy siedzial do 17 nieraz i jeszcze mial pretensje ze obiadu nie ma

Gość niemogęspać65789658
aaa powiedział ,że drażni go "że martwisz się o wszystkich w około, ale nie o siebie". miał rację. myślę, żę lekiem będzie zero facetów, bo najgorsze to wpaść z deszczu pod rynne

Gość niemogęspać65789658
ktoś się cholera jasna podszywa pode mnie , idę stąd, dzieki wszystkim życzliwym za ciepłem słowa. a ty co się podszywasz UMRZYJ.

Gość niemogęspać65789658
dzieki za zyczenie mi smierci :) tymbardziej ze jestem w ciazy :O jestes podlym czlowiekiem i tym bardziej ciesze sie ze cie rzucil :) :) takie wredne suchotnice bez poczucia humoru zawsze zostaną same na koncu :)

Gość jyiriyiayaii6
popieram podszywa a autorce życze połamania nóg za złe życzenie dla ciężarnej, sama mam noge złamaną i wie, co to za bol 🖐️