Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona_zmartwiona

JAK SPRADZIĆ HISTORIĘ W KOMPUTERZE MĘŻA?

Polecane posty

Gość ona_zmartwiona

Witajcie, obawiam się, że mój mąż coś kombinuje za moimi plecami. Przestał ze mną sypiać już jakiś czas temu, co doprowadza mnie do frustracji. Całymi dniami w domu jest nieobecny i opryskliwy. W komputerze ma przeglądarkę Opera i Firefox. Wiem, jak normalnie sprawdzić w nich historię, ale on ją jakoś kasuje, tak, jak archiwum na gg. Pomóżcie, olałabym wiedzieć, co się dzieje? Jak się dowiedzieć więcej? Nie mam jego hasła do poczty :(

Gość GretaBarbo
przecież tak naprawdę wszystko masz podane na tacy. Nawet bez histrorii widać, że kombinuje na boku

Gość a niby dlaczego beszczelna?
co za idiota pisze takie coś

Gość ona_zmartwiona
Ja jestem bezczelna? Bo chcę sprawdzić męża?

Gość ona_zmartwiona
Poobrzucajmy się teraz wyzwiskami, jak na kafe przystało. Lepiej wyzwiskami, bo żadna nie wie, jak to skontrolować :(

Gość jaka słodka sunia
91881881 A już miałam o Tobie napisać, że są jeszcze szlachetni ludzie ... Jak można używać takich wulgarnych słów i wydawać opinie o sytuacji, której tak na dobrą sprawę zupełnie nie znamy A Tobie autorko radzę zgłosić się do dobrego informatyka za 50 zł da Ci odpowiednie wytyczne ;)

Gość no tak, masz rację
ja, po latach w których żoona mnie olewała, też robię bokami, kasuję historie , nie do sprawdzenia jezeli czyści za każdym razem diagnoza : nie szperaj, to nie jest remedium, znajdź przyczynę dlaczego skacze albo chce skoczyć na bok moja ma mnie gdzieś,chciałbym by się zaniepokoiła, a ona nic bywa i tak

Gość KASIA@@@
Niczego nie sprawdzaj. Co Ci to da? Moze poprostu porozmawiaj z nim, tak po ludzku. Moze ma klopoty w pracy, jest zestresowany i nie w glowie mu sex. Powodow ozieblosci jest wiele nie tylko zdrada. W zwiazku trzeba sobie wzajemnie ufac a nie sledzic. Nie ma nic gorszego niz chorobliwie zazdrosny partner.

Gość ona_zmartwiona
nie chcę mu robić loda ani stosować antykoncepcji bo to grzech!

Gość ona_zmartwiona
Co za bzdury! Ja się tylko nim zajmuje i nie mam go gdzieś, chce kontaktu fizycznego a on mnie odtrąca? Co mam jeszcze zrobić?! Jeśli on stracił mną zainteresowanie, to co ja mam do cholery więcej zrobić? Teraz szukam tylko dowodu!

Gość ona_zmartwiona
Ten związek trwa już 12 lat... dotąd wszystko układało się naszych sprawach intymnych bosko, a od pewnego czasu z jego strony nie ma nic, totalnie nic, siedzi tylko całymi dniami przed kompem. Gdybym mogła tylko wiedzieć, co robi... Wczoraj wyprowadziłam się z naszego łóżka, bo naprawdę nie wytrzymałam już tego!

Gość KASIA@@@
Moze za bardzo go osaczasz? Odpusc troche, daj mu odetchnac.

Gość KASIA@@@
A moze pojawily sie u niego problemy zdrowotne, moze ma problemy ze wzwodem? Wstydzi Ci sie o tym powiedziec, wiec ucieka przed komputer.

Gość ona_zmartwiona
09:07 to podszyw Nie wiem, czy ktoś zrozumie, co teraz napiszę, ale najgorsza jest obojętność. Łamie mi serce... Ustawił sobie na tapecie w komputerze jakąś kobietę, jak to zobaczyłam wyszłam z łózka. Godzinę wcześniej próbowałam go namówić na seks. Cały czas płaczę

Gość zainstaluj keyloger
program sledzący jego poczynania,będziesz miała dowody do pokazania frajerowi w razie wykrycia zdrady , nie wyprze się ściagnij program za darmo z neta zainstaluj i masz

Gość ona_zmartwiona
tylko, że ja jestem normalną kobietą, która ma swoje potrzeby i chciałaby zostać doceniona

Gość ona_zmartwiona
no i jest jeszcze jeden problem: ja się zupełnie nie znam na komputerach, a on jest świetnie> Boję się, że jak u niego coś zainstaluję, to się o tym dowie i będzie jeszcze gorzej

Gość KASIA@@@
Wszystko jasne... Zakochal sie w tej kobiecie. Obawiam sie,ze juz nic nie mozesz zrobic...

Gość czy to ma jakieś znaczenie
Nie chcę Cię ranić, ale w 99% masz rację. Bo nasza babska intuicja nas nie zawodzi. NIESTETY Mój też się tak zachowywał, nieobecny, milczący...Tyle, że mój "pukał mnie", ba ! nawet częściej niż zwykle :( Coś mi jednak nie pasowało i zrobiłam prywatne śledztwo. Okazało się, że pukał też inną :( Zapewne jeszcze z większą pasją !

Gość matacz,.,.,.,.,.,
msz na co zapracowałas , inaczej ciagle by był twój ! :) a tak :) sorki ale jest inna ! i to po czesci twoja wina .

KASIA@@@ A moze pojawily sie u niego problemy zdrowotne, moze ma problemy ze wzwodem? Tak właśnie chwilę przed tą historią tłumaczył się mój. ;p Później nastąpiło CUDOWNE OZDROWIENIE ( w sensie wzwodu) :o

Gość ona_zmartwiona
Ludzie, po co wy jesteście tacy zawistni. Jest 9 rano, w sobotę, czy wy jesteście normalni? Nie znacie mnie, więc skąd macie wiedzieć, czyja to wina i czy na to zasłużyłam? Czy ktoś może pomóc?

matacz,.,.,.,.,., a możesz jaśniej ? Czym Autorka zapracowała ? :p

....może zapytam ironicznie. Tym, że pragnęła normalnego, zdrowego faceta ? Przecież seks jest naturalną potrzebą każdego zdrowego człowieka :D

Gość matacz,.,.,.,.,.,
zakładasz , ze ma problemy zdrowotne , ja ze ma po prostu inna !

Gość ona_zmartwiona
Jakbym założyła topic o tym, że nie mam ochoty, to wszyscy by jechali mnie za to, że nie mam... Tyle, że mam mam swoje potrzeby :( Lubię seks, jestem odrzucona, czuję się z tym źle :(

Gość ona_zmartwiona
Szukam powodu, więc pomyślałam o komputerze: mąż spędza przed nim całe życie...

Gość matacz,.,.,.,.,.,
to troche bardziej skomplikowane niz wygladac by mogło kazda ma swoje potrzeby i kazda ma ochote i lubi sex ! sek w tym ze odbierac mozecie na roznych falach ! moja zona też lubi sex , też ma potrzeby , jednak jej zachowanie sprawiło , ze pojawiła sie u mnie kochanka mimo ze sex z nią ciagle miałem . to tak w skrócie bo temat dlugi jak wisła

Gość matacz,.,.,.,.,.,
to co sie stało , ze woli komputer od ciebie ?