Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koszulkowa mama

Zakładacie 1,5 roczniakom body czy koszulki pod bluzkę?

Polecane posty

Gość koszulkowa mama

Ja zawsze byłam za bodami ale córka robi na nocnik i po prostu koszulki wygodniejsze będą,ale gdzi kupić koszulki takie? bo w tych wszystkich letnich z nadrukami będzie jej niewygodnie,chciałabym zwykłe podkoszulki kupić ale nie wiem gdzie,co wy zakładacie?

Gość Daisyyy*
Np tu http://allegro.pl/podkoszulka-na-ramiaczkach-bawelna-100-104-i2602028808.html albo tutaj http://allegro.pl/niemowlecy-podkoszulek-uk-babybugz-bz02-18-24m-cy-i2592139183.html a dlaczego w koszulce z kolorowym nadrukiem miało by byc jej niewygodnie?? :O moja ma prawie 2 latka i ma normalne koszulki z krótkim rękawem. Z nadrukami i bez. Nie wiem w czym to przeszkadza.

w lecie koszulki a teraz to kupie body bo chodzi z plecami na wierzchu. Ciągle sie rusza i chocbymn nie wiem jak upychalą w rajstopach czy spodenkach to wylazi i plecy są gołe. Body sprawdzają się jednak zimą i jesienią zwłaszcza na spacer, a w domu to i koszulka moze byc. Koszulki kupilam w supermarkecie tesco- jest duzy wybór z majteczkami lub bez no i w Lidlu od czasu do czasu sie pojawiają w zestawie z majteczkami- są świetne te lidlowe dobrze sie nosza i piorą.

ja swojej zakładam i koszulki i body, ale ona jeszcze nie robi na nocnik :)

Gość koszulkowa mama
właśnie o takie koszulki mi chodziło, a te z nadrukami to bardziej chodziło mi o te typowo letnie z jakimiś naszywkami, falbankami itp. Ja też jestem zwolenniczką bodów ale denerwuje mnie to ciągłe rozbieranie i rozpinanie jak na nocnik sadzam więc pomyślałam o koszulkach,jak kupie trochę dłuższe to mam nadzieję,ze sie sprawdzą:)

Gość koszulkowa mama
właśnie o takie koszulki mi chodziło, a te z nadrukami to bardziej chodziło mi o te typowo letnie z jakimiś naszywkami, falbankami itp. Ja też jestem zwolenniczką bodów ale denerwuje mnie to ciągłe rozbieranie i rozpinanie jak na nocnik sadzam więc pomyślałam o koszulkach,jak kupie trochę dłuższe to mam nadzieję,ze sie sprawdzą:)