Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zrozpaczona18181

Witam.

Polecane posty

Gość Zrozpaczona18181

Mam problem pochodze z biednej roziny, mam 18lat i jestem na utrzymeniu rodzicow. Dzieki nim mam tylko gdzie mieszkac, gdzy nie daja mi pieniedzy na ksiazki, skladki w szkole itp Na chlodniejsze dni nie mam nawet ubran na zakup w ciuchlandzie rowniez nie mam pieniedzy. Chodze do ostatniej klasy liceum nie pojde na studniowke bo nie bede miala za co a bardzo bym chciala. Po maturze chcialabym pojsc na studia jednak pochodze z malej miejscowosci i nie ma tu zadnej uczelni wiec musialabym sie przeprowadzic a nie mam pieniedzy. Co mam robic?

Gość tez wolałabym należec
przegrałaś życie:D 🖐️

Gość traturator
Idz do pracy w weekendy.

Gość wiolunieczka
Autorko chyba nie myślisz ,że każdy pochodzi z bogatej rodziny. Takich dziewczyn jak Ty jest mnóstwo . I właśnie dlatego powinnaś iść na studia ,wykształcenie to podstawa. Musisz wziąć się w garść . Może faktycznie powinnaś poszukać sobie pracy w weekendy? Nic samo z nieba Ci nie spadnie:)

Gość Zrozpaczona18181
W takiej malej miejscowosci jak moja trudno o prace w weekendy a nawet jakbym jakas znalazla to kiedy ym miala sie uczyc?

Gość 1988_1987
a stypendium nie możesz dostać? za rok na akademik czy stancję ..

Gość Zrozpaczona18181
Na studiach moglabym otrzymac stypedndium socjalne ale byloby tego kolo 300zl a wynajece stancji czy pokoj w akademiku kosztuje wiecej nie mowiac juz o jedzeniu

Gość matka błyskotki
a skąd jesteś? mogę Ci pomóc w ciuchach a jak mieszkasz blisko mnie to chętnie zaopiekuje się Tobą:)

Gość Zrozpaczona18181
z Łukowa