Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Do wiosennej

Do wiosennej

Polecane posty

Gość Do wiosennej

Wklej swoje zdjęcie ....jet wiele osob ciekawych jak ty wygladasz...,pisss

Gość Do wiosennej
No weź no no no plisssss

Gość little......
Wielka pucolowata twarz,marne wlosiny,niska i pulchna Choc ogolnie wrazenie dobre,sprawiajaca wrazenie milej,usmiechnieta.

Gość jana 24
podobna jest do swoich corek:)

Gość ko;jlhk
może Ty autorko wklej

Gość mi mała ta sama
wredne zakompleksione lochy:D naprawde tylko tak spedzacie weekendy? to wspolczuje z serca:)

Gość nie podam nicku
Wiosenna jest bardzo ładną, młodą i zadbaną kobietą. Widziałam Jej zdjęcia, wygląda bardzo ładnie.

Wiosenna nie wklejaj, nie daj sie na to naciągnąć,bo wiecej z tego bedziesz miec zawistości niz pożytku,dzieci to co innego,(choć i tego nie popieram),ale lepiej zachowac anonimowosc kto pisze tutaj po drugiej stronie.Przypomnij sobie ostatnio temat o przedszkolu (wczesnym odebraniu dziecka) jak komentarze lawinowo sypały sie dotyczące wagi autorki (miala w stopce podaną) zamiast do tematu nawiązywac

Gość brednie i tyle
Wiosenna to świetna kobieta, pogodna, inteligentna i kulturalna. Pięknością jednak nie jest to fakt, jest za to świetną matką.

Gość nana.....
to normalna kobieta,a wy jak wygladacie?

Gość wizerunki dzieci
pewnie bez ich zgody to chętnie publikujesz, a swój chronisz? Kuźwa nie rozumiem czegoś takiego...

Gość Pytająca poważnie
Czy wiosenna da fotke czy nie to i tak gdyby się uprzeć, to znajdziesz o niej w necie milion informacji i byś ją znalazła. Szkoda, że tak dużo o sobie wyjawia, ale jej sprawa.

Gość gluck:):)
wiosenna, czy ty siedzisz na kafe non stop? ktos podniósł topik a ty 3 minuty pozniej odpisujesz? 3 minuty!!!jak to mozlwiwe? normalnie nie wiem jak mozna tu zamulac cały czas! no chyba ze sama o sobie te topiki piszesz i sama na pomaranczowo na nie odpowiadasz:O matka 3 dzieci i ja mam uwierzyc ze nie ma nic innego do zrobienia niz tylko pisac sobie na kafeterii od bladego switu po noc:O

Gość Potwory dwugłowe
A moze wcale nie ma dzieci, a te z linka to nie jej??? ;)

Gość Potwory dwugłowe
Albo jest tajna agentka marsjanskiego wywiadu, dwoma rekoma oorzadza dzieci, jedna gituje, jedna sprzata, jedna pisze na kafe, a ostatnia podnosi filizanke z kawa do swego marsjanskiego otworu gebowego XD

Gość Potwory dwugłowe
*oporządza *gotuje

No co ty: mam pania do zieci pania do prania panią do sprzatania panią do gotowania pania do meża i pania do pisania za mnie na kafe aaa i pana do ogrodu zeby byl jakiś rodzynek w tym kobiecym tlumie. A sama calymi dniami tak na prawdę oglądam Jolantę Kwasniewską na Polsat kafee ;)

Gość Potwory dwugłowe
...a w przerwach na reklame rozmswiasz przez wypasiona komore ze swoim msklerem? :D

no co ty. Mam od tego panią ;) Reklamy omijam mam dekoder z nagrywaniem i sobie naciskam, przewijam, włączam i wyłączam kiedy mi pasuje. Mam też laptop futerkowy ;)

kpina i drwina to twoja jedyna metoda argumentacji, jelsi ktos ci zarzuca ze przesiadujesz tu dzien i noc?kiepsko troche:O moze do pracy idz skoro ci sie tak nudzi:O

Gość Potwory dwugłowe
Wrrr *maklerem Ps. Kwasniewska chyba na tvn style...

w ogole, coz za zyciowa rola wiosenna-bajkopisarki z kafe, pogratulowac:O ani szkoły, ani pracy, ani prywatnego zycia poza kafe, ani ambicji, nic...zero:O

Gość Potwory dwugłowe
Ale po co, jak ma dobrego maklera? :D