Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ten tam

czy znacie?

Polecane posty

Znacie jakieś osoby, które mając 27 lat nigdy nie uprawiały seksu i nie mają żadnych doświadczeń seksualnych w ogóle. Dodam, że jest to mój przypadek...

Gość zaloz konto
nie znam.

może napiszecie coś więcej o tych osobach. Jakie są. Co wg Was sprawiło, że w tym wieku nie mają żadnych doświadczeń w seksie?

Osoba, którą znam jest kobietą. Myślę, że nie miała żadnych doświadczeń seksualnych ani właściwie żadnych bliższych doświadczeń z płcią przeciwną, ponieważ jej matka wybierała jej mężczyzn. Jak pojawiła się z jakimś w domu, to od razu coś w nim nie pasowało... A że ta kobieta bardzo szanuje swoich rodziców, którzy nie zdają sobie sprawy,jaką krzywdę jej zrobili, to wyszło jak wyszło...

Teraz ma już ponad 40 lat, mieszka z mamą i raczej nic nie wskazuje na to, żeby kiedykolwiek sobie kogoś znalazła...

rozumiem. Mi bardziej chodzi o przykłady facetów, bo sam nim jestem. Ja nawet nigdy nie spotykałem się z dziewczyną, a co tam mowa o czymś więcej... Mi na szczęście mama nie wybierała potencjalnych partnerek...

Gość 544y45hh45h4545h
facet 26lat, powód-bieda, a z biedy depresja

Dlaczego nie spotkałeś się nigdy z dziewczyną? Wstydzisz się zagadać/zaprosić na randkę? Boisz się zaangażować? Nie chcesz się z kimś wiązać tylko chodzi Ci o seks, bo np. nie wierzysz w miłość? Czy może boisz się odmowy, odrzucenia ze strony kobiety?

nie wiem, czy do końca bieda jest powodem. Jest wiele osób biednych, które jednak sobie kogoś znajdują. Depresja to już gorzej...

Cini: podałaś tyle możliwych powodów, a u mnie to jest chyba wszystkiego po trochu. Nie powiedziałbym może, że chodzi mi tylko o seks, ale czuję się trochę jak jakiś nastolatek, który chce spróbować jak to jest. Wiem, że to może śmiesznie brzmi, ale tak jest. Dziewczyny w moim wieku oczekują jednak już czegoś innego...

Gość tylko w orange
dziewczyna lat 26. wszystko z nia w porzadku. z roku na rok brak doswiadczen spowodowal to, ze boi sie kontaktow damsko-meskich.

Trudno mi cokolwiek poradzić, bo chciałbyś spróbować seksu, to normalne, każdego ciekawi to, czego jeszcze nie doświadczył, ale przecież nie będę Ci radzić, żebyś poszedł na dz*wki albo uprawiał seks z przypadkową dziewczyną np. w klubie, bo to też nie o to chodzi... Ciężka sprawa.

u mnie też chyba ta sytuacja się pogłębia. Żałuję teraz szczególnie, że przegapiłem okres szkolny ( zwłaszcza liceum). Wtedy na pewno takie rzeczy przychodzą łatwiej...

W dzisiejszych czasach dziewczyny doceniają prawiczków... Tak samo jak doceniane są dziewice. Już minął stereotyp, że gość musi przelecież wszystkie panienki w mieście. Myślę, że to Twój atut.

Cini: dziwki odpadają. Nie mam takiego charakteru. Żałuję najbardziej, że przegapiłem okres liceum. Wtedy takie rzeczy na pewno przychodziłyby lepiej...

Cini: ale jest coś pomiędzy przeleceniem wszystkich dziewczyn w mieście, a prawiczkiem w wieku 27 lat.

Więc może spróbuj najpierw po prostu poznać dziewczynę, z którą mógłbyś stworzyć poważniejszy związek? Nie myśl o seksie jako o czymś pierwszorzędnym. W szukaniu może Ci pomóc np. Internet, tylko musisz uważać. Ja swojego narzeczonego i jednocześnie miłość życia poznałam na portalu społecznościowym. ;)

no ale chyba musi być jakieś wyjście... Mieszkam pod Warszawą, a nie z dala od ludzi. W Wa-wie chodziłem do szkoły, na studia...

łatwo mówić, nie myśl o seksie. Jak się czegoś w życiu nie doświadczyło to normalne, że się o tym myśli. Nie wiem, czy nadaję się tak od razu do poważnego związku... Wśród dziewczyn w jakim wieku łatwiej byłoby mi kogoś znaleźć...