Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość paweł36

wizerunek polaków w kraju i za granicą

Polecane posty

Gość paweł36

Chciałbym o wypowiedź kobiety. Za granicą my polscy mężczyźni mamy fatalną opinię. Zauważyłem, że do wszystkich nas przykładana jest jedna miara niezależnie jak jest naprawdę. Mam obecnie 36 lat, dbam o siebie, nie mam piwnego brzucha, wagę trzymam w ryzach i jestem otwarty na ludzi. Jednak za granicą, gdy na jaw wychodziła moja narodowość, natychmiast relacje lodowaciały. W Szwecji na przykład kobiety unikają Polaków jak ognia, w przeciwieństwie do Szwedów którzy lubią Polki. Wychodzi na to, że my mężczyźni jesteśmy w dużo gorszej sytuacji, a przecież nie wszyscy jesteśmy prymitywnymi niechlujami, zakładającymi skarpetki do sandałów. Potrafimy być dowcipni, ciekawi, łagodni i uśmiechnięci. I potrafimy rozmawiać i słuchać. Co ma do tego ta cholerna narodowość? Czemu europa zachodnia nie szuka w nas wrażliwych i fajnych ludzi? Byłem kilkakrotnie za granicą i zawsze wracałem rozczarowany. Może ja czegoś nie rozumiem a wy jako kobiety macie inne spojrzenie na ten problem i widzicie to czego ja nie widzę. Pozdrawiam!

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować