Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość luuza

dlaczego nie mówi się otwarcie ile zarabiają komornicy???????

Polecane posty

Gość luuza

komornik będąc 15 lat w zawodzie może spokojnie wyciągnąć 50 tys, sami aplikanci czy asesorzy pracujący u niego mają z 7/8 tys. dlaczego nikt nie mówi ile on wyciąga kasy, moim zdaniem to istny wyzysk społeczny, mój wujek komornik, ma trzy córki dwie na prawie, trzecia studiuje wokalistykę w Stanach, na wszystko go stać, wyjazdy za granicę, trzy domy, wynajmuje jakieś biura, dlaczego nie mówi się o tym

Gość mallgoniaa24
Słonko, ktoś Ci bronił zostać komornikiem ? myślisz że to jest tak- hop siup i jestem komornikiem. Najpierw skończ prawo, zdaj bardzo ciężki egzamin na komornika, wiem bo mój chłopak jest teraz asesorem, na egzamin przystępował dwa razy, czas jaki spędził na naukę- niektórzy całe życie nie przeczytają tyle co on do tego egzaminu, ale najlepiej siedzieć w sklepie na kasie i narzekać bo komornik tyle zarabiał, nikt nie bronił

Gość mallgoniaa24
Słonko, ktoś Ci bronił zostać komornikiem ? myślisz że to jest tak- hop siup i jestem komornikiem. Najpierw skończ prawo, zdaj bardzo ciężki egzamin na komornika, wiem bo mój chłopak jest teraz asesorem, na egzamin przystępował dwa razy, czas jaki spędził na naukę- niektórzy całe życie nie przeczytają tyle co on do tego egzaminu, ale najlepiej siedzieć w sklepie na kasie i narzekać bo komornik tyle zarabiał, nikt nie bronił