Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kawaleros25

łozko dla kawalera

Polecane posty

Gość kawaleros25

Chciałbym w najblizszym czasie wynajac sobie jakies mieszkanie w miescie. Nie mam zony ani dziewczyny. Pierwszy raz bede wyprowadzał sie z domu od rodzicow i teraz sie zastanawiam czy zaczynajac nowe zycie powinienem od razu znalezc sobie mieszkanie z podwojnym lozkiem dla dwojga czy moze zwykłe łózko lub tapczan na ktorym bede mogł spac narazie sam. Pytam, bo kiedy juz sobie znajde jakas dziewczyne z ktora chciałbym sie chociazby przespac to wtedy by sie takie przydało. Czy teraz powinienem o tym myslec ?

Gość karola152
a skad mozesz wiedziec ze znajdziesz sobie dziewczyne? :p nie no zarty zartami, ale na tapczanie tez byscie dali rade

Gość awiczi
No sam nie wiem. Wydaje mi sie ze lozko pojedyncze moze swiadczyc o tym że niekoniecznie szukam jakis zwiazkow. Za to podwojne moze swiadczyc ze jestem na to gotowy. A moze to bedzie miało odwrotny skutek ? Czyli jak dziewczyna zobaczy ze mam podwojne to moze pomyslec ze sprowadzam sobie panienki? No bo wiadomo to mieszkanie wynajete wiec jako kawaler wynajmujac od razu takie duze lozko. Wiem ze temat beznadziejny i głupie pytania zadaje ale moze ktos cos doradzi ? :DD

Gość awiczi
A sorry z innego nicku napisałem ale to ja ;)

Gość kawaleros25
No wiem ale w tym temacie jestem noobem w sumie to nigdy z dziewczyna nawet nie spałem.

to zalezy od wielkosci mieszkania ;) mozesz sobie planowac kupno krolewskiego loza z baldachimem, w ktorym pomiescisz caly harem, ale jak cie bedzie stac na 20m kw mieszkanka gdzie z ledwoscia wcisniesz lozko polowe, to jaki sens ma taka debata? ;) jak bedziesz mial dosc miejsca na lozko to polecam normalne dwoosobowe, nie musisz zaraz dziewczyny do niego ciagnac, ale lepiej sie wysypia na takim lozku :) a jak bedziesz mial miejsce tylko na skladana wersalke to tez bedziesz musial sobie 'radzic' ;)

haha, ja mieszkam sama ale od dziecka marzyłam o wielkiej sypialni z olbrzymim łożem z baldachimem i mam takie na 1,8m ;) w dupie mam co myślą o tym znajomi

Gość kawaleros25
Nie zamierzam dokupowac mebli chce wynajac juz umeblowane mieszkanie.

pewnie wyglądam śmiesznie sama na takim łożu, ale naprawdę mnie to nie interesuje. Zawsze o takim marzyłam, wielkie, wysokie i z baldachimem to czemu miałam nie spełnić tego remontując mieszkanie?

Gość kafeteria.pl :)
łóżko podwójne :)

Gość karola152
to co ty chcesz wybrac mieszkanie ze wzgledu na lozko??? jest mnostwo wazniejszych powodow pod wzgledem ktorych wybiera sie to mieszkanie a nie inne