Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość /KameliowaDama/

Przeglądam na fejsie nową laske mojego faceta

Polecane posty

Gość /KameliowaDama/

Co ona ma takiego czego ja nie miałam? Zadręczam się tym wciąż,ściągnełam jej zdjęcia do komutera i porównuje,wpadam w kompleksy ona ładna dziewczęca buzia ,a ja? Też nie jetem brzydka,koleżanki mówią żę jestem tak samo atrakcyjna,a jednak mam jakąś obsesje,kocham byłego. Jak sobie z tym poradzić,wiem że to nie jest normalne.

Gość nie rób tego
tylko przez to się dołujesz,ona wcale nie musi być lepsza:-)

Gość BrudnyHARRRY
Lepsza jest od ciebie ,lepiej się pieprzy itp.

Gość nie miałaś tego czegoś co ona
ma,a co ma ? może ma lepszy charakter???

Gość fcvdvdfvg
skoro on juz z toba nie ejst to widocznie ona jest dla niego lepsza

widocznie, ma coś lepszego niż Ty, np. charakter, wyglad, albo bardziej go pociąga, lub mu sie znudziłas, po Twoim poscie widac ze normalna nie ejstes za bardzo :D

Nie ma co przeżywać mała. Radzę ci odpuścić te podglądania,moja była maniakalnie oglądała na NK wcześniejszą byłą,potem pisały sobie głupoty na mój temat i zostałem sam .jesteście chore:-p Jedna drugiej wymyślała brednie. Zrezygnowałem z niej za to że słuchała się tamtej:-p

Gość /KameliowaDama/
Nie jest ode mnie ładniejsza,kiedyś dałam tu dwa zdjęcia do oceny i większości ja się podobałam!

Gość piłeczka7890
:) też przeglądałam fotki, tyle że oni mieli wspólne i też je ściągłam a potem wysyłałam koleżanką z pytaniem co ona takiego ma czego ja nie mam.

Gość /KameliowaDama/
Tyle że ona jest po studiach pracuje w wielkiej firmie ,ja jestem fryzjerką po technikum.Może on na kase poleciał? Chociaż sam nie narzeka na brak pieniędzy ,sama już nie wiem

Gość /KameliowaDama/
Tyle że ona jest po studiach pracuje w wielkiej firmie ,ja jestem fryzjerką po technikum.Może on na kase poleciał? Chociaż sam nie narzeka na brak pieniędzy ,sama już nie wiem

Gość AFRODZIANKA
to macie zryte bańki,jak mozna czyjes zdjecia wystawiac na forum

Gość inżynierkaPrzyszłaNiedoszła;p
ooo, może była mojego też tak robi haha bo pisałado niego i przeglądała mój profil :P Ale to chyba co druga dziewczyna tak ma, ja jak się kłóciliśmy czy coś mi odbijało to patrzyłam się na fotki jego byłej i jeszcze potrafiłam mu robić jakieś wyrzuty a przecież nie znał mnie jak był z nią i ze mną jest już 8 razy dłużej niż był znią! na szczęście stwierdziłam, że nie jestem ażtak głupia by sama wpędzać go w ramiona innej i robić z igły widły i się ogarnęłam. A czemu sie rozstaliście? dlugo byliscie ze sobą? z nową długo jest już?

Gość /KameliowaDama/
czy naprawdę wy tak nie robiłyście?

Gość /KameliowaDama/
Czy naprawdę nikt tak nie robił,tylko ja się przyznaję?

Gość Marzenia06
Kochane ja miałam to samo,ale dziś nie żałuję tego, że nie jestem z tym bydlakiem,ale długo nie mogłam się otrząsnąć i to wcale ta nowa nie musi być lepsza mój ex wolał starszą od siebie z dzieckiem,strasznie płakałam chyba z 2 lata. Potem on zrobił dziecko tamtej zostawił ją i znowu ma inną. Uprzedzałam ją jaki on jest,to mi nie wierzyła,myślała że jestem nie normalna i mam paranoje. Czasami nie warto porównywać

Gość wioolka
Mój też wybrał starszą.Wciąż podglądam ich na N.K ,może też jestem chora mimo że minęło sporo czasu,ciągle mam żal!!!ciągle porównuje.

Gość simaaa
kiedy facet zostawia kobiete dla innej...zawsze jest dylemat .CZEMU? ale porownywanie zdjec-pytanie sie kolezanek to juz obsesja-wybacz. to ze odszedl do innej-nie znaczy ze ty jestesz gorsza glupsza brzydsza-jak widzisz wyzej-z wypowiedzi -mozliwe ze zrobil ci przysluge?wyciagnij wnioski-i sie nie doluj.

Gość Marzenia06
Tak dostała była pewna siebie myślała że jest lepsza i co ma z tego ,życie przerąbane . Została sama z 2 dzieci,dodam że dziecko jej zrobił będąc na pół gwizdka ze mną,przychodził do mnie i płakał nad rozlanym mlekiem,wiedziałam że to się tak skończy.

Gość bylam na czarnej wyspie
Jednak Bóg jest sprawiedliwy:-p

Gość bylam na czarnej wyspie
fajny nick ja mam czarna wyspę :o

co ona ma czego Ty nie masz -------- charakter. Jest inna. Bardziej pasująca. To jak puzzle. Bardziej mu odpowiada. Nie musi byc piekniejsza, nie musi byc wyzsza/ nizsza/wiekszy cyc/ mniejszy cyc/ itp, itd. po prostu jest inna. Skoro konczy sie z kims zwiazek to znaczy ze bylo nie fajnie. Ze cos nie pasowalo. Cos tak bardzo draznilo ze mialo sie dosyc. Tu nie ma zadnej filozofii :O :O :O

Gość Monikaaaaaaaaaaaaaa
zapomnij o nim i tyle. Jedyna rada. dbaj o siebie ile możesz , badz piekna dla siebie ,a porownywanie sie do innych lasekjest bez sensu

Gość Monikaaaaaaaaaaaaaa
i żeby nie cierpiec przestan wchodzic na facebooka jego czy tej jego laski. szybciej zapomnisz po co masz sie zadreczac