Gość karol9rr Napisano Wrzesień 8, 2012 Witam, mamy z dziewczyną taki problem - spóźnia jej się okres już dziesiąty dzień. To już drugi raz tak się dzieje, wcześniej spóźnił się bodajże 5 dni, w lutym (gdy były te straszliwe mrozy). Współżyjemy od sobą od stycznia, zawsze z zabezpieczeniem i nigdy nie doszedłem w niej. Teraz jest taka sytuacja - jesteśmy ze sobą BARDZO zżyci, spotykamy się prawie codziennie, dzwonimy do siebie i rozmawiamy bardzo długo codziennie. Niestety, niedawno musiałem wyjechać pilnie na drugi koniec Polski na 10 dni. Przez ten czas dziewczyna wręcz usychała z tęsknoty. Czy to może być powód tego spóźniającego się okresu? Dodam też, że boli ją brzuch oraz piersi dokładnie tak, jak przed miesiączką, ale nadal nie ma krwi. W poniedziałek idziemy do lekarza, ale najpierw chciałem zapytać w jakimś miejscu, żeby przestać tak bardzo się o nią denerwować, a nuż jest chora... Mamy po 19 lat. Pozdrawiam i proszę o odpowiedź. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach