Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

polegalu

czytacie blogi? macie swoje ulubione?

Polecane posty

własnie, od dłuższego czasu myśle o załżeniu bloga i mam aspiracje zeby cieszył się dużą popularnością, wiec chyba powinnam pisac o tym co mnie interesuje.. studiuje reżyserie i bardzo kręci mnie moda.. myslicie ze połączeni etych dwóch opcji da dobre wyniki? ;)

Gość lolita19990
czytam chustke, kominka i szafiarskie jak sie mowi: tumblr ? Bo lamie jezyk i nie wiem :P

haha, mam ten sam problem... kominka też sobie czasami ogarne w wolnej chwili:) no ale co.. myslisz z e taki pomysł na bloga bedize miał jakies przebicie ? :D

Gość lolita19990
rezyseria- dla mnie ciekawy kierunek, nie znam nikogo z tego kierunku, chetnie bym poczytala, kocham kino, uwielbiam filmy, lubie pisac scenariusze do szuflady, a moda- ta chyba zadnej kobiecie sie nie nudzi, zawsze znajdzie sie miejsce w siecie zebykolejna osoba o niej biadolila a jesli masz fajny styl to juz w ogole dobrze, ciezko byc niepowtarzalnym ale da sie

Gość jaq
ja szafiarskie oglądam, bo w większości tego się czytać nie da. kiedyś dawno dawno temu czytałam cichodajkę, kominka. teraz już mi się nie chcę.

Gość lolita199990
Komin sie zepsul :-/

Gość pan słoik
ten kominek jest królem banału i powierzchowności ale świetnie się wpasował w oczekiwania publiki :D ja wolę kafeterię zamiast blogów, no chyba, że blog mastera :classic_cool: