Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hfhfhhfhfhf

czemu kobiety maja takie cisnienie na wysokich bez wzgledu na ich ogolny wyglad?

Polecane posty

Gość hfhfhhfhfhf

I na dodatek pierdola że ma "byz wyzszy od niej" po czym się dowiadujemy że wyzszy tzn ma siegac mu do pepka

Gość mnbmgh
Bo są bezmózgie i lecą za modą: im wyższy tym lepiej nawet jak on ma 205 a ona 155

Gość ja tez sie dziwie wola
Jakas rachityczna pokrake z kurza klatka piersiowa i waga 55 kg od jakiegos przystojnego z ryja dobrze zbudowanego typa waskie biodra szeoka klata itp. Tylko dlatego że jest wyzszy. Ja tego nie czaje i nigdy nie zczaje

heh ja tez tego nie czaje... ja mam 175 cm... ale jestem dosc szeroki... nie ze jakis gruby heh. Moja dziewczyna miala kiedys wysokiego... i jej sie niedobrze do mnie przytulac... haha a tamta pokraka nawet jej kiedys nie obronila.... patyczak :P

Gość ta bakiera
mój nie jest wysoki. ale za to ogólny wyglad dobry :P

Gość pauuuuliNka
Dla mnie facet bez atrakcyjnej twarzy to zero.

Gość zagubiona159
ale przecież nie wszytskie tak myślą

Gość Korporacja
Ma być wyższy, ale nie "bez wzgledu na ich ogolny wyglad"

Gość Arfea
Oczywiście, ze wolę wyższego, bo nie pluję mu na głowę, kiedy założę buty na obcasach, ale na pewno nie kosztem innych zalet.

Gość takajednakobitka123
Najpierw liczy się twarz gościa a potem wzrost ale nie może być niższy niż 175 cm!

Gość taka sobieasd
zenek ty kralowaty krasnalu :D

Gość Ruda24
Ja tam tylko za wysokimi się oglądam. Noszę wysokie obcasy, więc kurduple lepiej niech się nie pokazują.

Gość Ruda24
Ja tam tylko za wysokimi się oglądam. Noszę wysokie obcasy, więc kurduple lepiej niech się nie pokazują.

kochani mezczyzni - po prostu nie macie powodzenia, trzeba sie z tym pogodzic. nie leca na was kobiety - trudno , nie kazdy musi byc piekny. wzrost nie ma za duzo do rzeczy w tym wzgledzie, ale o wiele latwiej przyznac jestem za niski niz jestem do bani. prawda, drodzy panowie? :P

Nie. Nie prawda. Ja mam w dowodzie "wysoki" i w razie niepowodzenia trudno mi się wypierać wzrostem :D

z tego samego powodu dla ktorych piekne , proporcjonalne i zgrabne cialo przyciaga facetow;-)

Gość Porton................
ponieważ jak jest samica i większy samiec, i se ida razem, to w razie ataku atakuje się tego większego osobnika przyjmując ze to samiec

Gość ale wiekszy to niekoniecznie
wyzszy. Zastanowcie się. Moze dlaczego w boksie i innych sztukach walki sa kategorie wagowe a nie wzrostowe

Gość ale wiekszy to niekoniecznie
wyzszy. Zastanowcie się. Moze dlaczego w boksie i innych sztukach walki sa kategorie wagowe a nie wzrostowe

Gość trelemelebum
ja p*erdole!!! to może zainteresujcie się myślącymi dziewczynami, nie lachonami

Gość też tego nie rozumiem
Ja wprawdzie jestem niski ale całkiem przystojny nawet trochę ćwiczę. Codziennie regularnie ale na mniejszych ciężarach na rzeźbę i wytrzymałość mięśni.

Gość hjugj
trelemelebum ja p*erdole!!! to może zainteresujcie się myślącymi dziewczynami, nie lachonami Pokaż mi choć jedną taką!!!!!!!!!!!

Gość wred.o.ta
Nie. Nie prawda. Ja mam w dowodzie "wysoki" i w razie niepowodzenia trudno mi się wypierać wzrostem nie ma już takich dowodów:) a kiedyś z tego co wiem 170 było- wysoki. dla mnie facet poniżej 186 odpada, lubię nosić obcasy ale nie lubię być niższa od faceta