Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

chetnie powróże

Powróżę,

Polecane posty

Clodija Odnoszę wrażenie że Marcin typem lekkoducha,choć może nie daje po sobie poznać,zaś ten drugi jest dobrym typem na partnera. Pamietaj ze decyzja nalezy do Ciebie-karty moga pokazywac cos na co mamy wplyw i nie mamy,w tej kwestii wszystko moze sie zmieniac z dnia na dzien. Marcinowi sie podobasz, Wirek czuje cos wiecej

Anna 30.08.1985 Dariusz 18.07.1983 czy bedziemy razem? jesli nie to kiedy znajde swoja druga polowke i prace?

i ja poproszę Nie dopisalam Ci wczesniej że wsród tych mezczyzn jest rowniez młody chłopak który od kilku lat pała do Ciebie uczuciem, środowisko bardziej hm jak to określić może nie Twój znajomy ale znałaś/znasz tą osobę ot ciekawostka, bo karty tez pokazuja ze on bedzie z dziewczyna, dojdzie do zareczyc i slubu ,nie od razu ale za kilka lat ją pozna

Masz racje wirek czuje cos wiecej ale nie wiedzialam ze marcinowi sie podobam bo on mi tak a wlasnie do wirka malo co czuje wolalabym marcina tylko ze on ma dziewczyne wiec chyba nie mam szans. WIELKIE DZIEKUJE;**

ja tez dziekuje za weryfikacje :) a co do tego Marcina to podobasz mu się, ale bardziej jak to mowie obiekt seksualny, jemu podoba sie wiele dziewczyn ale nie na tyle zeby sie z nimi wiazac

Gość ania234532
Ania, 16,02.1986. Co dalej z moim związkiem i pracą? Z góry dziękuję za odpowiedz. Z regulaminem się zapoznałam

I zgadza sie marcin to lekkoduch a wirek jest dobrym materialem na partnera ps. czy mam szanse byc z marcinem czy bede z nim ??

Gość i ja poproszę
dziękuje :) , ten młody chlopak to mnie zastanawia, nie wiem, kto to moze być , ale ciekawe , jeszcze raz dzieki :)

Gość yyyyyuuuuuvvvvv
co mnie czeka w najblizszej przyszlosci Kamila 15.03.1986

Gość girandola
malgorzata 03.23.1979 czy i kiedy wyjde za maz? ylko jest warunek - nie kłamiecie, nie dajecie fałszywych danych,bo raz że tracicie mój czas i energię którą mogę poświęcic dla kogoś innego,a dwa - kłamiąc również karty kłamią a ja główkuje nad interpretacją, to chyba logiczne. Standardowo proszę o imie date urodzenia i pytanie, oraz weryfikacje, z racji tego że jestem początkująca. Kto przeczytał całość dokładnie niech i również da taki dopisek.

Gość Dorota 04.08.1979
Dorota 04.08.1979 kiedy wyjadę za granicę do pracy i czy ściągnę do siebieswoje dziecko? Określ mi mniej więcej kiedy to by było. Będę wdzięczna PRZECZYTAŁAM DOKŁADNIE CAŁOŚC I DODAJĘ DOPISEK;) ODPISZESZ MI:( :( :(? WAŻNE TO JEST DLA MNIE:O

Anna 30.08.1985 Dariusz 18.07.1983 czy bedziemy razem? jesli nie to kiedy znajde swoja druga polowke i prace? tylko jest warunek - nie kłamiecie, nie dajecie fałszywych danych,bo raz że tracicie mój czas i energię którą mogę poświęcic dla kogoś innego,a dwa - kłamiąc również karty kłamią a ja główkuje nad interpretacją, to chyba logiczne. Standardowo proszę o imie date urodzenia i pytanie, oraz weryfikacje, z racji tego że jestem początkująca. Kto przeczytał całość dokładnie niech i również da taki dopisek.

Gość yyyyyuuuuuvvvvv
dopisek?

Gość Dorota 04.08.1979
Dorota 04.08.1979 kiedy wyjadę za granicę do pracy i czy ściągnę do siebieswoje dziecko? Określ mi mniej więcej kiedy to by było. Będę wdzięczna PRZECZYTAŁAM DOKŁADNIE CAŁOŚC I DODAJĘ DOPISEK;) ODPISZESZ MI:( :( :(? WAŻNE TO JEST DLA MNIE:O

Gość yyyyyuuuuuvvvvv
dopisek?

Gość anjaaaaaa
ja 02.07.1985 on 28.06.1979 Co z nami dalej bedzie?

Gość madzik86m
Magdalena 05.02.1986 r. czy warto być z Pawłem 06.02.1981 r czy z Oliwierem? ( daty nie znam:(

Gość anjaaaaaa

Anna 30.08.1985 Dariusz 18.07.1983 czy bedziemy razem? jesli nie to kiedy znajde swoja druga polowke i prace? tylko jest warunek - nie kłamiecie, nie dajecie fałszywych danych,bo raz że tracicie mój czas i energię którą mogę poświęcic dla kogoś innego,a dwa - kłamiąc również karty kłamią a ja główkuje nad interpretacją, to chyba logiczne. Standardowo proszę o imie date urodzenia i pytanie, oraz weryfikacje, z racji tego że jestem początkująca. Kto przeczytał całość dokładnie niech i również da taki dopisek.

maria 028.07.1985 kiedy zajdę w ciąże? dodam, ze niedawno poroniłam tylko jest warunek - nie kłamiecie, nie dajecie fałszywych danych,bo raz że tracicie mój czas i energię którą mogę poświęcic dla kogoś innego,a dwa - kłamiąc również karty kłamią a ja główkuje nad interpretacją, to chyba logiczne. Standardowo proszę o imie date urodzenia i pytanie, oraz weryfikacje, z racji tego że jestem początkująca. Kto przeczytał całość dokładnie niech i również da taki dopisek.

Gość anjaaaaaa

Gość yyyyyuuuuuvvvvv
dopisek?

Gość alinkamalinka111
ania 1978.08.21 co finansami wyjde na prostą???

Gość skórka od chleba
Czy znam mężczyznę z którym stworzę rodzinę,jesli nie kiedy się pojawi?Marlena 7.11.1982 Przeczytałam dopisek,weryfikację podam po wrózbie.

Gość Dorota 04.08.1979
Dorota 04.08.1979 kiedy wyjadę za granicę do pracy i czy ściągnę do siebieswoje dziecko? Określ mi mniej więcej kiedy to by było. Będę wdzięczna . ODPISZ,BO BAAAARDZO MI ZALEZY NA WRÓZBIE ****************************************************************************** chetnie powróże tylko jest warunek - nie kłamiecie, nie dajecie fałszywych danych,bo raz że tracicie mój czas i energię którą mogę poświęcic dla kogoś innego,a dwa - kłamiąc również karty kłamią a ja główkuje nad interpretacją, to chyba logiczne. Standardowo proszę o imie date urodzenia i pytanie, oraz weryfikacje, z racji tego że jestem początkująca. Kto przeczytał całość dokładnie niech i również da taki dopisek.