Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ggggggggggggggf

co myslicie o facecie ktory pisze ze ''szuka związku'' ??

Polecane posty

Gość ggggggggggggggf

desperat ?

Gość rozkodujecie
No przeciez nie napisze, ze szuka seksu, bo wtedy wiekszosc kobiet go skresli na wstepie 🖐️

Gość krjrjr
ze szuka zwiazku? ale debilne pytanie kurwa mac :o

Gość mi mała ta sama
desperat

Gość To facet, który
szuka związku. prawdopodobnie chciałby stworzyć rodzinę, wziąć ślub kościelny i przysięgnąć przed swoją wybranką "miłość, wierność i uczciwość małżeńską oraz, że ją nie opuści aż do śmierci", Pewnie również marzy o spełnieniu się również w roli ojca.

Gość zagubiona159
po prostu jest bardzo otwarty i od razu mówi o co mu chodzi.... wydaje Ci sie to dziwne bo zazwyczaj takich rzeczy nie mowi sie na poczatku tylko sie lepiej ludzie poznaja

Gość rozkodujecie
Nie badzcie takie naiwne mile panie :) :classic_cool:

Gość 01 hoppppp
A ja mysle ze to jednak sfrustrowany facet ktory na sile chce kochac i byc kochany...niby ideal bo kazda z nas takiego szuka ale w praktyce moze byc mniej ciekawie bo pewnie bedzie zaborczy, przygniecie nas swoją potrzebna milosci i bycia razem... przerabialam kiedys takiego i wlasnie bylo jak napisalam, mialam po prostu dosc , byl zazdrosny az za bardzo, nic nie moglam zrobic tylko siedziec w domu i wszedzie z nim chodzic

Gość To,że ludzie kiedyś jakieś
dzieci mają,to jedna sprawa,ale jak pierdoli,że marzy o spełnieniu się w roli ojca,to niezły świr,i niezłych świrów wyprodukuje.

Gość ZDECHŁA MI RYBKA
a gdzie pisze? tak do ciebie na mail? czy na portalu?

Gość rozkodujecie
No ludziska. Przeciez facet tez sie asekuruje, a skad wie z kim ma do czynienia? To i pisze, ze szuka zwiazku, bo w ten sposob ma pewnosc, ze laska da sie poznac. Ale to co facet mowi na poczatku, niewiele ma wspolnego z tym jak bedzie zachowywac sie pozniej.

Gość facet jest skreślony u kobiet
bo szuka związku a wiadomo, że dzisiejsze kobiety nie chcą związku tylko przygodnego seksu i seks układów.

Gość facet jest skreślony u kobiet
bo szuka związku a wiadomo, że dzisiejsze kobiety nie chcą związku tylko przygodnego seksu i seks układów.

Gość To,że ludzie kiedyś jakieś
jeszcze może napisze jak fascynuje się zmienianiem pieluszek i zakupami

Gość ZDECHŁA MI RYBKA
no znajac facetów to 99% wie, ze jak powie kocham to zaraz zalicza łozko, jak powie związek wiecej sie kobiet zleci..itp Wazne aby ZAPAMIETAC słowa faceta..co mowił i obiecywał jakie zycie relacje na poczatku zwiazku z tym co mowi na koncu...lub w traakcie po czasie... zawsze sa roznice

Gość ghjfh
To,że ludzie kiedyś jakieś jeszcze może napisze jak fascynuje się zmienianiem pieluszek i zakupami A co w tym złego, że facet brałby aktywny udział w wychowaniu swojego dziecka i odciążał kobietę z noszenia ciężkich toreb? Chyba, że uważasz, że kobiety powinny wrócić do roli kury domowej. Gotować, sprzątać zajmować się dziećmi i całym domem.

...i okoliczności. A wracając do tematu 90% ludzi stanu wolnego szuka związku. Aktywnie, wypisując to na murach. Bądź pasywnie, wypisując to na czole. Osobiście wolę mury.

...i okoliczności. A wracając do tematu 90% ludzi stanu wolnego szuka związku. Aktywnie, wypisując to na murach. Bądź pasywnie, wypisując to na czole. Osobiście wolę mury.

Gość ZDECHŁA MI RYBKA
na murze? na chodniku moze? ja znalazłam serduszko a 2 dni potem domek, wszystko w kolorze nieba.. moze ten facet tez tak ma szuka milosci domku;)? trudno uwierzyc ze ktos szuka ziazku zakupow i pieluch..zwłaszcza dzis gdy ludzie tak szbko chodza na sex i zdradzaja.