Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość posiadaczkaLC

Komputery cyklu, skuteczne?

Polecane posty

Gość posiadaczkaLC

Czy można im zaufać jako metodzie antykoncepcji, jeśli faktycznie nie chce się już mieć więcej dzieci??? Kto z Was stosował LC, pearly albo inne i zaciążył, po jakim czasie? nieplanowane poczęcie mam na myśli, przy odpowiednim używaniu sprzętu...

Gość d.z.iunia
Ja mam LC. Przez półtora roku nie zaszłam, po tym czasie zaszłam w ciążę planowaną w 1. cyklu (LC wskazał owulację).

Gość posiadaczkaLC
dzięki :) nie bałaś się stosować tylko tej metody? ktoś jeszcze???

ja nie mam komputera cyklu ale sama mierze sobie temp i nanosze na wykres do tego obserwuje sluz. Stosuje tylko to i jak narazie nie zaszlam w ciaze i potrafie co do dnia okreslic owu. To wszytsko wbrew pozorom jest banalnie proste dziwi mnie ze tak malo kobiet to stosuje.

Gość Miły_potworek
Bo dziewczynom łatwiej jest łykać jakieś hormony, niż badać śluz i temperaturę, bo tak prościej, a kto by się interesował tym, że to ma skutki uboczne?? dziwie się facetom kobiet, że nie przeszkadza im, że ich kobieta, na której im zleży truje się, byle by im było wygodniej. Poza tym, kobieta która obserwuje temp i śluz obserwuje swój organizm i w porę może dostrzec zachodzące w nim zmiany chorobowe

Gość ja tak samo stosuję samoobserw
ację i nie zaszłam w nieplanowaną ciążę od wielu lat, a dzieci mam tylko planowane

Gość d.z.iunia
Na początku sie bałam, dlatego przez kilka pierwszych cykli robiłam dodatkowo wykres. Wskazania LC pokrywały sie z moimi obserwacjami, więc dałam sobie spokój z rysowaniem wykresów. Jestem bardzo zadowolona z zakupu:).

Gość d.z.iunia
Na początku sie bałam, dlatego przez kilka pierwszych cykli robiłam dodatkowo wykres. Wskazania LC pokrywały sie z moimi obserwacjami, więc dałam sobie spokój z rysowaniem wykresów. Jestem bardzo zadowolona z zakupu:).

Gość d.z.iunia

Gość agiew
Ja używam cyclotestu od roku. Nie wpadłam, ta metoda bardzo mi się podoba, choć na początku miałam wątpliwości