Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Serenaaa27

Zostawil mnie dla innej ktora ma juz dziecko

Polecane posty

Gość buquile
"to zalosne- zostawiac po 6 latach panne , bo koles nagle dostal"sztrala amora".// pie**olenie tylko o tym ze sie to w zwiazku dusił i muz le bylo.. zawsze pie**olą takie glupoty. Faceci to matoły.... i banda debili" Mylisz sie w każdym zdaniu. 6 lat i nic do przodu w relacji, narzeczeństwa, ślubu - to mówi wszystko o jakości tego związku.

Ogarnijcie sie :O Facet nie jest dożywotnio przypisany jednej kobiecie i odwrotnie! Poznał inna i może sie zakochał? Facet nie jest wasza własnością! Autorko skup sie teraz nad sobą. Zajmij sie sobą i swoim życiem a za jakiś czas poznasz jakiegoś faceta.

Gość buquile
"Ogarnijcie sie Facet nie jest dożywotnio przypisany jednej kobiecie i odwrotnie!" Nawet jak sam to obiecuje na przysiędze małżeńskiej?

Gość rozwodz sie i badz
od tego sa rozwody wlasnie.

Gość MARIUSZ1978
Przeczytałem ten post od początku do końca i podam przykład mojego dobrego kumpla ze studiów.Poznał się ze swoją byłą już żoną na ostatnim roku studiów,po studiach ślub kościelny i zamieszkali razem,znaleźli pracę ale wyszło niedopasowanie charakterów. Kłócili się o byle gówno.On poznał rozwódkę z kilkuletnią córką i odszedł do niej.Kupili dom na wsi i już kilka lat mieszkają razem. Kiedyś mi powiedział że bardzo dobrze się rozumieją a jego pierwsza żona to była porażka na całej linii !

Gość buquile
Od przysięgi przed Bogiem rozwodu nie weźmiesz.

Gość lepsze do związk są dzieciate
co się już "wyszalały" niż niedzieciate to będą "szaleć" z nie wiadomo kim.

Gość rozwodz sie i badz
to zalezy, czy wierzysz w boga czy nie. ja nie wierzylam, a mialam slub koscielny, bo rodzina nalegala etc.

Gość buquile
"ja nie wierzylam, a mialam slub koscielny," To że nie wierzysz, nie znaczy że Go nie ma. Poza tym wpółczuje twojemu mężowi i z kimkolwoek jestes teraz, że sa z osobą która potrafi w już momencie ślubu kłamać, rzucać słowa na wiatr. Taki człowiek jak ty nie mógłby być szcześliwy ze swoim odpowiednikiem. Dlatego mogę się zalożyć o swoje pieniądze, że masz nadzieje, że ten ktoś z kimkolwiek jesteś - nie jest taki jak ty.

Gość MARIUSZ1978
Wydaje mi się że kościelny czy cywilny to nie ma żadnego znaczenia ale nie chce mi się tu dyskutować na ten temat!

Gość rozwodz sie i badz
to, ze wierzysz w boga, nie znaczy, ze on istnieje. a teraz jestem z czlowiekiem, ktorego kocham tak, jak kobieta potrafi kochac mezczyzne. i zaden slub nie jest mi do niczego potrzebny. a byly maz- skadinad dobry czlowiek- znalazl nowa kobiete i tez jest szczesliwy.

Wierzycie, ze przysięga małżeńska uchroni was od problemów (ktore prowadza do rozwodu) a nawet zdrady? Naiwniary ;-)

6 lat razem- i zadenj deklaracji bo tak mu bylo wygodniej, bo ciagl tylko slyszalam ze musi kupic to i to, ze jezzcze musi zrobiac to a tamto.. ze na to jest czas... itp.. kiedy mial klopoty- zawsze przy nim bylam, kiedy czegos potrzebowal- zawsze mial wpsarcie i pomoc, nigdy nie dalam mu powodu do tego by mogl watpic w moje uczucia- ba, nawet jak odhcodzil to powiedzial ze wie ze ja go mocno kocham- facet, jak dla mnie nie dorósł do zycia. miec 31 lat i nie wiedziec czego sie chce/? dziisja jest z ta kurewka- tak tak, KUREWKA- co ma dizecko, bo to ona go blagala zeby przy niej zostal, zengo taaaaaak kocha... a dajcie spokoj, facet nie wart zachodu. A mnie to boli tylko, ze dla takaeigo fagasa stracilam tyle czasu. I wiecie co- zycze im tego co najgorsze- mam nbadzieje ze ja tez puscie kantem.. o ile juz tego nie robi bo jak sie okazalo- dziwkarz mial kilka babek w jednym czasie.

Gość buquile
"Wierzycie, ze przysięga małżeńska uchroni was od problemów (ktore prowadza do rozwodu) a nawet zdrady? " Na pewno wspomaga.

Wspomaga? Dziwne, bo rozwodów coraz wiecej. Tak, tak, tamta go błagała :O a Twój facet taka dobra dusza, ze szkoda mu jej było. Skąd wiesz, ze błagała? On Ci powiedział? Chyba normalne, ze odszedł do niej, bo w czymś jest lepsza.

Gość skoro wybieracie
takich ruchaczy to nawet ślub nie sprawi, że będą wierni. No ale co poradzić większość kobiet ma w dupie porządnych, wiernych, odpowiedzialnych mężczyzn

"buquile "Wierzycie, ze przysięga małżeńska uchroni was od problemów (ktore prowadza do rozwodu) a nawet zdrady? " Na pewno wspomaga." Hahaha :D Wspomaga :D Masz zarąbiste poczucie humoru :)

Gość NickKrugerSki
Laska, weźże go olej- facet pokazal ze jest jeszcze dzieciakoem- i mowie ci to ja- koleś grubo po 30.. zobaczy jak to jest z dzieciata to i nawet seks mu tego nie zrekompensuje. Ktoras tu dobrze powiedziala- nie zostaiwa sie dla innej DUPY zwiazku z 6 letnim stazem tylko dlatego ze tamat rolozyla nogi i wystawila cipe... olej farjera.. mial za dobrze- bo za bardzo dbalas- jak piszesz mial wszytsko.. niech sie z tamta buja. jak lubi takie szmaty- jego sprawa

Gość no poczytalam...
.. dla mnei bobmba.. maja co chcieli.. zalosne dupki