Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ms. Magoo

Najlepsze muzyka z lat 89 - 99?

Polecane posty

Gość Syntetyczny
@Rev Szkoda mi czasu. Na gwiazdkę poproś o otwartość umysły. Przydaje się. Nie tylko w temacie muzyki. A DP Ci się podoba bo tyle znasz. Jak większość ludzi lubisz tylko to, co znasz. Spadam. Nie chce mi się nikogo nawracać. Nie to forum i nie Ci ludzie.

Gość no coz...
Gunsn Roses :D

"a właśnie - miałem dodać do tematu, że damascenka i migotka , ze grają na nerwach "pierwsze skrzypce..." Ech... Pisałam przecież, że skrzypce nie są moją domeną. Gram na fortepianie. Acha. I na gitarze basowej (zapomniałam dodać).

syntetyczny nie znam nikogo , kto miałby bardziej niż ja i znam tysiące kawałków - ale chłamu nie zdzierżę , więc nawracać możesz jedynie podobnych do siebie i grać mesjasza wśród nastolatków - miłej krucjaty :classic_cool:

Gość Syntetyczny
A i jeszcze jedno. Odmienność, pluralizm poglądów i gustów jest ważny dla rozwoju. Tym samy jeśli ktoś zakłada taki temat i liczy, że zrobi się z niego kółko adoracji wspomnień to się myli. Specjalnie wziąłem udział w tej niby dyskusji udział bo chciałem się przekonać czy choć jedna osoba wykaże się właśnie otwartością a także nie kupi się na podmiocie sprawy a na jej przedmiocie. Myliłem się. Zwykle mam wyjebane na większość i jej ulubione piosenki etc. Teraz wiem, że to słuszne podejście. Także dzięki koleś, że tylko mnie utwierdziłeś w przekonaniu o bezwartościowości prowadzenia jakiekolwiek dyskursu o tematyce różnej o popularnej i tej właśnie powszechnie znanej na tego typu forum.

damascenka zagraj mi sonatę księżycową lub Chopina Nocturne in C-Sharp... wzruszysz mnie....

Gość Syntetyczny
@revbullshit " syntetyczny nie znam nikogo , kto miałby bardziej niż ja i znam tysiące kawałków " Haha to rzeczywiście bardzo opiniotwórczy i istotny punkt odniesienia.

Revciu, nie znoszę Chopina, tak że ze wzruszenia nici :P A "Sonatę..." w wersji na orkiestrę czy wystarczy ci fortepianowe solo?

Revciu, nie znoszę Chopina, tak że ze wzruszenia nici A "Sonatę..." w wersji na orkiestrę czy wystarczy ci fortepianowe solo? tylko fortepianowe solo ;)

revolver - co tak niemilo... ja zachwalam twoj eklektyczny i jakze nieprzecietnie dobry gust muzyczny a ty wyjezdzasz z takim tekstem... moje serce krwawi i nie wiem czy sie kiedys z tego otrzasne. syntetyk - az tak zle nie jest z toba. powiem szczerze ze kiedys mainstream tez byl lepszy niz dzisiaj, nawet spice girls byly lepsze niz dzisiejsze gwiazdki katy perry etc.

migotka tylek jak szczotka skoro krwawi , to pozwól mu się wykrwawić i narodzisz sie na nowo ;) damascenka ok - mam nadzieję , że dostanę autograf :classic_cool:

migotka tylek jak szczotka skoro krwawi , to pozwól mu się wykrwawić i narodzisz sie na nowo' ha ha, brawo brawo , a teraz zapodaj cos ciekawego bo twoja stopka swieci pustkami. od siebie dodam utwor ktory zmienil oblicze muzyki.... piosenka ta odmienila tez moje zycie a jej slowa zmienily moja perspektywe patrzenia na swiat... legenda muzyki. http://www.dailymotion.com/video/x2ids9_spice-girls-wannabe_music

migo już mam cos w stopce....nawet byłem pod prysznicem i przypomniałem sobie o Eurochild (session) kogoś z Bristolu...:P

Gość ucieli mi penisa
takiego dużego białego ale we śnie bo mi śniło że mam dużego ale jak obudziłem się i zobaczyłem to był mały ale był i co to znaczy?

Gość ucieli mi penisa
Uswiadom to sobie,sobie.. uświadom ale co?

migo umyłem wszystko i lśnię - poszedłem po dziadka Stinga , by chwilę grał...