Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ms. Magoo

Jak się pozbierać po rozwodzie gdy wciąż kocha się męża

Polecane posty

Jak jest u was? Ja cały czas go kocham i tak naprawdę po przemyśleniach gniewie i rezygnacji życzę mu jak najlepiej.

Gość ZeusKosmateus
Dlaczego się rozwiedliście?

A i jeszcze się dowiedziałam, że ze mną nie ma przyszłości i zycie stało się zbyt przewidywalne

moze wypisz na kartce jego wady, przykre sytuacje i sama dojdziesz do wniosku,ze stalo sie lepiej, ze sie rozwiedliscie

Gość Avangarda22
Wiem co czujesz... Ale jestem pewna, że gnój sam wróci jak pokażesz jaja... Masz ubrac najlepszą sukienkę jaka masz w szafie i nawyższe szpile.. Masz pójść do fryzjera i ma Cię zobaczyc taka w jakiej sie zakochał... W dodatku w towarzystwie faceta o którego zawze był zazdrosny ;]!

U to wszystko już było - szpile, sukienki makijaż itd. pobieraliśmy się z wielkiej przyjaźni a nie z miłości (która przyszła później - przynajmniej z mojej stony) A i tak będziemy się dalej w jakiś sposób bujać ze sobą po mamy dziecko no i naprawdę znamy się jak łyse konie (choć ja staram się ukrywać uczucia i zachowywać jak dawna przyjaciółka)

Nie potrafię być na niego wściekła (jego kochankę w ogóle mam gdzieś). Chciałabym poczuć zdrową złość za to co nam zrobił

Gość a czemu wyszłaś za mąż
z samej przyjazni, a był pociąg fizyczny? Byliscie po 30-tce, że rzuciliście się na taki pomysl?

Mieliśmy 27 i 31 lat więc żadnych głupot - wcześniej 1 rok razem. W łożku bez problemów bo mielismy do siebie zaufanie i potrafilismy gadać o seksie. Jednak mieliśmy chyba inne oczekiwania co tego związku (ja do seksu nie przywiązywałam aż takiego znaczenia - liczył się kontakt i to, że bylismy poprostu szczęśliwi - nie było mowy o oziębłosci). Mój mąż odszedł po 7 latach do dziewczyny, z którą sypiał 3 miesiące i chyba jest szczęśliwy - najgorsze jest to, że muszę się do niego zwracać jak do znajomego a najchętniej rzuciłabym sie w jego ramiona.

Gość gość
Ms Magoo, proszę Cię o kontakt na maila argyll@interia.pl Tomek

Gość gość
proszę wrócić natychmiast do męża ! i przeprosić !