Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co to za pixele

Co to za grafike umieszczają na wszystkim?

Polecane posty

Gość co to za pixele

takie piksele czarne. na plakatach, na paczkach, na opakowaniach to jest. co ma znaczyć to logo?

Jak masz smartfona możesz sobie zeskanować kod i zobaczyć jakieś bajery na telefonie.

Gość jaka litera za ktora
to kosmici nadają

Gość fannyhany
http://it.więcek.pl/qr-code-czyli-przebojow-z-domenami-idn-ciag-dalszy.html

Gość inzynier serwisowy//zablok
qr kode Coś jak kod kreskowy Tylko ten odnosi się do tekstu i nie żadne bajery tylko link do strony producenta w 99% przypadków. I nie wgrywa się jakiegoś badziewnego czytnika tylko np nokaut skaner gdzie masz qr kode + skaner kodów kreskowych. I powórnywarke cen. Więc skanujesz cenę w sklepie czy w domu i już wiesz ile taki produkt kosztuje na nokaut czyli porównywarce cen to samo co skąpiec i ceneo. 5zł na konto proszę dzienkuję 10 lat doświadczenia serwisowego od rtg do sprzetu medycznego i rehabilitacjnego. W czasie wolnym profesjonalne doradztwo sprzetu. Jako jedyny powiem ci prawdę bo nie sprzedaje ci produktu. Znam wszystkie wady produktów. M.in wady konstrukcyjne. Dodatkowo podam najniższą cenę w necie i w promocji. Podam gdzie dostać BEZPŁATNY INTERNET MOBILNY koszt karty sim 27pln zasięg cała polska. BRAK INNYCH OPŁAT. 50pln/przedmiot gg4177491 Naprawa zdalna komputera 30pln/h

Gość co to za pixele
piotrgeniusz to ty?

Gość inzynier serwisowy//zablok
ja tu mam zawsze taki nik jaki mam końcówka inna jak mi ktoś głupi i czepiający się zajmie