Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Avangarda22

Tęskniłam 5 lat a Ty sam przychodzisz z płaczem po ośmiu...

Polecane posty

Gość Avangarda22

i to teraz, gdy jestem sama... Co zrobić..

Gość ona nic nie warta
a jednak chce wrócic?

Gość Avangarda22
tak.. Po ośmiu latach. 3letnim związku na koncie zrozumiał jak byłam z kimś innym co stracił, a teraz gdy rozstałam się ze swoim facetem od trzech miesiecy lata jak kot z pęcherzem. Nie śpi po noce tylko czeka pod moim blokiem godzine, żeby mnie do pracy zawieźć :]

Gość ona nic nie warta
Wiec jesli go kochasz to może warto spróbować. U mnie niestety tak się to nie skończy, a bardzo chciałabym, zeby zrozumiał co stracił :(

Gość Avangarda22
nie wiesz jak sie skończy... Gdyby ktokolwiek powiedział mi rok dwa trzy temu, ż tak bedzie powiedziałabym, że jest nienormalny !!!! To samo przyszło cholera wie skąd. Myslałam, że zależy mu może na tym, aby mnie w końcu zaliczyc, bo nigdy mu się nie udało, ale spróbowałam zaryzykowałam po 3 miesiacach a ten teraz jeszcze badziej lata jakby sie szaleju najadł ;D

Gość ona nic nie warta
Raczej wiem, że u mnie tak nie będzie. Ale może Tobie się uda, jesli oboje tego chcecie, życzę szczęścia :)

Gość Avangarda22
Mój przyjaciel traktował swoja dziewczyne z która był 3 lata jak ścierwo. Wyzywał bił, dusił a gdy Go zostawiła i znalazła innego to do dziś nie moze sobie z tym poradzic jakim jet kretynem choć minęło 6 lat...

Gość gdzieś już czytałam ten tekst
odpuść go sobie

Gość Avangarda22
dlaczego mam odpuścić???

Gość psycholog!!!!!!!
ja ochłapów nie zbieram:):) i tobie radzę to samo.. dlaczego przylazł??- jak myślisz??- bo nie ma innego wyjścia!!!!został sam!!!! jesteś tylkjo opcją zastępczą!!! nie pozwól z seibie zrobić tego podmiotu.....

Gość Mówią że...
nie wchodzi się do tej samej rzeki dwa razy

Gość psycholog!!!!!!!
eeee tam..rzeka to przrzeżtek...

Gość Mówią że...
a jednak to prawda

ALE WRÓCIŁ, zawsze mógł zacząć wszystko na nowo. Nie mówię że powinnaś go przyjąć ale poczuj się doceniona że przyszedł się płaszczyć przed tobą.

" Mówią że... nie wchodzi się do tej samej rzeki dwa razy" Kolejny/a, który nie ma zielonego pojęcia o znaczeniu tego powiedzonka :-o

Gość psycholog!!!!!!!
och..dzięki ci Boże..że powrócił jasnie pan... \ludzki pan..bo powrócił:):):):)": \hahahahahahahahahaha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Durna jakaś!!
Nie da się wejśc dwa razy do tej samej rzeki, bo przecież Ona już nie płynie tak samo, woda nie ta sama...

Gość khbhjb
może po prost dłuuuuugo niech się stara o cokolwiek, ale bardzo długo!!!

Gość Avangarda22
Powiedział, że po tym co się miedzy nami wydarzyło i co obydwoje przeszliśmy nie zostaje nic innego jak zrobic troje dzieci wziąć ślub i żyć dłuuugo...

Gość Rozumie się rozumie...
Czas leci,woda płynie ....8 lat to dużo ....ludzie sie zmieniają,dojrzewają,mądrzeją....lub odwrotnie muszisz sama wiedzieć jak jest u was ...czy coś sie zmieniło...

Gość psycholog!!!!!!!
hahahahahah!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mam nadzieję że już coś wzięłaś sobie na ulgę??????/

Gość Avangarda22
powiedział, że chce miec dla kogo się zmienic..

Gość Avangarda22
Nie wiem dlaczego tak jest, ale bedac z poprzednim w dwuletnim zwiazku cały czas czegoś mi brakowało.. Teraz jakby wiem czego, chyba właśnie jego

Gość do takiej samej rzeki
wy gamonie autorko macie juz inne doswiadczenia itp wiec właź, nie tracisz nic

Gość Avangarda22
Też tak myślę :)