Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Eald_Syhter

Nie umiem pojąć mentalności dziewczęcej . . .

Polecane posty

Miałem fajną koleżankę w robocie. Przedstawiłem się jej, ona to miło przyjęła. Lecz po pewnym czasie zaczęła mnie unikać i zmieniła robotę. Mam 27 lat, ale pewne sytuacje mnie rozwalają

o matko... może miała powód zmiany pracy? w tej zarabiała za mało na swoje warunki?

Nie jestem stalkerem, było miło i na spokojnie. Poza tym nie wiem czy zmieniła pracę, ale jej nie widuję od końca sierpnia

Nie róbcie se jaj. Mam 27 lat i ani jednej randki nie zaliczyłem. Myślałem, że w końcu do niej doprowadzę, a ty taka kicha :(

" 00:41 [zgłoś do usunięcia] takze tego 2 Umów się z jakąś przez Internet i wrób ją w dzieciaka, tylko to Cię ratuje. The sweetest feeling I got from you The things I said to you were true " Dostawałem już różne porażające porady, ale ta bije na łeb wszystkie . . .

Najgorsze jest to, że miałem już kilka takich sytuacji. Nie wiem, czy to ja jestem jakiś feralny, czy co. Z natury jestem teoretykiem. Ale każda teoria musi mieć punkt podparcia . . . Światełkiem nadzieji jest to, że nie wiem czy ona naprawdę się zwolniła. Równie dobrze mogła pójść do innego sektora . . .