Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość littletalks

Potrzebna porada.

Polecane posty

Gość littletalks

Witam. Mam nadzieje, ze ktos przebrnie przez ten tekst i mi pomoze :) Zwracam sie z prosba o porade do osob madrzejszych i bardziej doswiadczonych :) Biore tabletki antykoncepcyjne od pol roku. Do tej pory wszystko bylo w miare okey, nie przybralam na wadze, czulam sie dobrze, okres sie wyregulowal. Zdarzalo sie jednak, ze na poczatku i koncu miesiaczki czasem wystepowal u mnie brazowy, gesty sluz. Z poczatku sie tym nie przejmowalam, myslalam, ze to ze wzgledu na tabletki ale ostatnio przeczytalam, ze moze byc on objawa infekcji narzadow kobiecych. W zeszlym miesiacu @ byl bardzo bolesny ale regularny i wygladal normalnie. Niestety w tym tygodniu powinnam dostac kolejnej miesiaczki, i tu nie jest juz tak kolorowo. Dlugo przed @ mialam bole w dole brzucha i plecow. Latam do toalety jak szalona, a uczucie pelnego pecherza i tak nie znika. Stalam sie strasznie senna i zmeczona. Bole brzucha i plecow nie daja mi spokoju. Do tego glowa malo nie peka. Gdy w czwartek juz sie ucieszylam ze dostalam miesiaczki i ze moze sie wszystko sie unormuje i skonczy, zauwazylam, ze to w cale na okres nie wyglada. Bardziej jak delikatne plamienia wspomnianym wczesniej brazowym sluzem. Ilosc naprawde znikoma, skonczylo sie na jednej podpasce i to nawet to bylo za duzo. Plamienie trwalo niecaly dzien, a bol brzucha i plecow jak byl tak sie utrzymuje. I teraz moje pytania, czy takie plamienie mozna uznac za skapa miesiaczke nawet jesli nie bylo sladu krwi? Czy brazowa substancja zamiast miesiaczki, jest oznaka infekcji czy to typowe przy stosowaniu takiej formy antykoncepcji? Powinnam udac sie do lekarza czy jestem przewrazliwiona? Powinnam brac pod uwage ewentualna ciaze przy takich objawach? Nie wydaje mi sie to jednak prawdopodobne, tabletki bralam regularnie. Bardzo prosze o porade :)

Gość psycholog!!!!!!!
a może tak do lekarza???-zamiast zajmować się bzdura mi?? przecież podobno jesteś dosła-skoro bierzesz tabletki anty??? \

Gość littletalks
Nie zajmuje sie bzdurami, nie wiem skad to wywniowalas/les. Zwyczajnie pytam czy jest powod by isc do lekarza czy moze troche odpuscic i sie odstresowac i poczekac az sie wszystko unormuje.

Gość psycholog!!!!!!!
no nieee!!! no sikanie do wyra w wieku 20-kilku lat to pikuś!!!! to nbioc ważnego!!! po co iść do lekarza?? lepiej na forum zapytac:)

Gość littletalks
Gdzie przepraszam napisalam, ze 'sikam do wyra' ?? Zwyczajnie zwiekszyla sie u mnie potrzeba korzystania z toalety . A forum jest wlasnie po to by sie ludzi poradzic i z nimi rozmawiac.

Gość Zygmunta 1967
Mi to wygląda na ciążę. Zrób test albo idź do ginekologa. No my nic raczej innego Ci nie poradzimy.

Gość mądrarada666
Powinnaś pójść do lekarza bo skoro uważasz, że coś jest nie tak no to najwyższa pora na wizytę u ginekologa - możesz przed wizytą zrobić sobie test ciążowy żeby już cos tam więcej wiedzieć - pzdr

Gość littletalks
Chyba wlasnie to bedzie jedyne wyjscie z sytuacji. Test ciazowy potem wizyta- jesli nie jestem w ciazy to przynajmniej wiadomo, ze cos innego nie gra i konsultacja jest niezbedna. Przynajmniej nie bede sie zadreczac pytaniami. Dzieki :)