Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paranormalyyy

co za idiotka!!!

Polecane posty

Gość paranormalyyy

słuchajcie, córka znajomej mojej mamy popełniła samobójstwo. Dokładnie to się powiesiła. Facet pijak i narkoman, ciężkie życie itd. Nie znałam jej - bawiłyśmy się jak byłyśmy małe ale potem miałyśmy już 2 różne światy. Nie chce mi się rozpisywać o jej sytuacji. Chciała sobie odebrać życie więc to zrobiła. Najgorsze jest to, że osierociła 2 letniego chłopczyka. I dla niego, mimo, że jeszcze niewiele rozumie, już zaczął się koszmar. Tatuś, z pełnią władzy rodzicielskiej nie chce oddać małego babci a maluch nieprzyzwyczajony do tatka, zanosi się od płaczu dniami i nocami wołając przy tym mama. Bo ona jaka by nie była ale nie można jej zarzucić, że była złą matką. Byli z synem mocno związani. tak mi go żal a idiotka i zasrana egoistka to nie moge sie powstrzymać żeby o niej nie mówić

Gość ljKSJASzKJNSXz
o sobie tylko myślała, bo jej ulżyło to dziecko w dupie. I jaka to była niby dobra matka

Gość az oże k
A może miała tak wszystkiego dość, że zmysły straciła

Gość terterttete
wiecie co to jest depresja???

To powiem wam lepsza historie dobra kolezanka mojej kuzynki miala faceta mieli 2 synow koles tam na cos chorowal itd.. i sie powiesil a ona zamaist zajac sie tymi dzieci wyjechala do Niemiec podobno zarabiac na te dzieci. I co zostala tam jakas dziwka a dzieci zostawila w PL matce i ma je w dupie.A wiem,ze babcia tych dzieci nie ma nawet na leki dla tego jednego syna,bo ona odziedziczyl chorobe po tacie tak,ze zrobic dziecko latwo a potem jeden sie powiesil a druga olala i wyjechala

Gość hehaaaeaa
Idiotka to jesteś ty, bo widać nie masz pojęcia co to jest depresja i jak ludzkie sk***syństwo i egoizm wokół potrafi ją pogłębić. CO TY ZROBIŁAŚ, żeby tej kobiecie pomóc? NIC? to do siebie miej między innymi pretensje, bo tak jak widzisz cierpienie dziecka tak powinnaś była widzieć cierpienie matki!!!

Gość yyyju
Prawda jest taka że to wy jesteście winni tej sytuacji że kobieta popełniła samobójstwo. Widocznie życie ją przytłoczyło, nie miała w NIKIM wsparcia ani pomocy za to pewnie masę IDIOTÓW którzy tylko się wymądrzali, wyśmiewali. Tę kobietę musiała dotknąć niewyobrażalna samotność i cierpienie że była gotowa przestać żyć, a tego nie robią osoby które otaczają się życzliwymi ludźmi.

Gość co za idiotka!!!
złożyła ten temat. Faktycznie jesteś tylko paranormalna.

Gość życze ci stanu w
którym znajdowała się ta kobieta , powinnaś przeżyc to co ona i wtedy leć na kafe i rzygaj gównem jak robisz to teraz nienormalna idiotko!

Gość don kovon
to ty jestes zasrana idiotka i egoistka!tyle wiesz o rodzinnych problemach tej kobiety,az ci sie rozpisywac nie chce i nie pomoglas jej? teraz po smierci jeszcze ja obrazasz? dziewczyna wpadla w depresje.widac,ze fajnych miala znajomych...oby to jej dziecko nad ktorym sie tak litujesz,kiedys ci podziekowalo za to ze wiedzialas jakie mama ma problemy,ale tylko jadem umiesz pluc.

Gość zakręcona jak zawsze
ona nie była idiotką. tylko tatuś dziecka jest totalnym palantem. dziś mija 3 lata. jak bliska mi osoba odebrała sobie życie w ten sposób. jeszcze dzień wcześniej wszystko było ok, ba nawet rano jeszcze było ok. pojechał do dziewczyny pokłócili się o jakąś pierdołę i ... a najgorsze jest to że dzwonił do kumpla ale ten gdzieś pojechał i zostawił tel w domu. autorko nawet nie masz pojęcia jak cierpią bliscy tej dziewczyny. więc się zamknij a jak chcesz pomóc to pogadaj z ojcem tego malucha żeby jakoś inaczej załatwił sprawę opieki nad małym. żeby dał mu czas się do niego przyzwyczaić

Gość hgufhbiugbuibg
Takie sytuacje zdarzały się tuż po wojnie. Żydzi, aby ratować swoje dzieci oddawali je na przetrzymanie do polskiej rodziny, najczęściej to były malutkie dzieci, nawet niemowlęta. PO wojnie, jeżeli udało się im przeżyć odbierali dzieci. I wtedy zaczynał się koszmar. Bo dla tych dzieci to byli obcy ludzie, nie rozumieli tego. Moja babcia uczyła w szkole zaraz po wojnie i opowiadała o tym, jak dzieci dostowali choroby sierocej chociaż oboje rodziców żyło, że dosłownie wariowali. Ale wyrośli na bardzo mądrych ludzi. Jeden z nich jest teraz wybitnym politykiem (celowo nie podam nazwiska).

Gość paranormalyyy
pomóc jej? Ja jej nie znałam i nie miała pojęcia o jej problemach, słyszałam co nie co ale pojęcia nie miałam co jest w jej głowie? Dlaczego IDIOTKA? Bo nie walczyła, bo zgotowała swojemu dziecku taki los... Jak sięjest matką to w najbardziej nawet skrajnych sytuacjach nie można mysleć o sobie i wyłącznie sobie. Ona tak postąpiła. Tak jej było dobrze wygodnie - odebrać sobie życie. Szkoda, że nie szukała pomocy specjalistów, że nie odeszła od debila - miała wsparcie rodziny, wiem tez, że miała i przyjaciół. Ale tkwiła w tym bezsensownie i cierpiętnicę zgrywała a jak nie wytrzymała to sobie odeszła po prostu. Szkoda tylko, że dziecko skazała na nieszczęście. A przy niej maluch jednak był szczęśliwy, mogła dać mu szczęśliwe życie i swoje też zmienić w takie. Nie chciała. Wolała się zabić. Dlatego dla mnie to słaba idiotka a przede wszystkim zakichana egoistka nie godna pozycji matki. Depresję się leczy... i dziecko jest taką wartością, która daje daje siłę i chęć do podjęcia tego leczenia...

Gość paranormalyyy
jak można tak skrzywdzić dziecko???!!! Dziś mama mi mówiła, że juz jakieś służby interweniowały w sprawie dziecka - dziadki walczą o niego jak lwy. Nie odpuszczą i nie dadzą mu zginąć z ojcem kretynem, ćpunem i degeneratem. Tylko jaka droga kręta i tragiczna dla tego dziecka zanim trafi pod opiekę kochających dziadków??? Jak sie chciała zabić to mogła choć wcześniej zrobic tyci dla synka i ograniczyć ojcu prawa - wtedy byłby u dziadków, u których mu dobrze. A tak wyje non stop z obcym, nietrzeźwym człowiekiem

Gość Fggffdvddvddcd
Nieszczesliwa i slaba byla.

Gość samochwała w kącie stała123456
To idź z kondolencjami do tego faceta. Jeśli otworzy pijany lub naćpany to zadzwoń na policję. Zabiorą dziecko do pogotowia opiekunczego,a stamtąd do rodziny zastępczej-dziadkowie mogą zostać nią ustanowieni. Pomoż dziecku a nie tylko jedziesz na matkę.

Niestety, nigdy nie dowiemy się co siedziało w głowie osoby popełniającej samobójstwo. Musiała być bardzo zdesperowana, nie nam oceniać bo nikt tak naprawdę nie wie jak było ale tego, że zostawiła dziecko nigdy nie zrozumiem. W miejscowości obok kilka lat temu powiesił się mężczyzna, jak to mówią z biedy, na nic nie starczało, zostawił żonę z 6 ! dzieci, nie dał rady, nie pomyślał co ona sama uczyni. Mój kolega ze szkoły też się powiesił, tego samego dnia rozmawiał z ludźmi, był taki jak zwykle, uśmiechnięty i wracając ze szkoły nie doszedł do domu, powiesił się w pobliskim lesie. Co mu strzeliło do głowy?? Do tej pory nie wiem. A dzisiaj mama mi opowiadała, że jej koleżanki córka kilka dni temu nałykała się tabletek. Na pozór udane życie, wyjechała za granicę, wyszła tam za mąż, mieli pieniądze a teraz trzeci raz poroniła. Niestety nie odratowali jej. Mam wrażenie, że albo się teraz więcej o tym mówi albo ludzie coraz "łatwiej" decydują się na samobójstwo, są słabi psychicznie chyba. Jeśli człowiek jest sam, trudno jeśli tak zdecydował, najgorzej jak zostaje dziecko, dzieci, ich jest najbardziej szkoda.

Gość paranormalyyy
samochwała - i jedna cos mądrego napisała. Może to i myśl. Nie musze tam nawet iść, koleżanki dwie mieszkają w tym samym bloku. Dadzą mi cynka na pewno - zadzwonię bez oporów a one wiem, że nie chcą, bo sie boją. Najpierw jednak dowiem się co za służby tam były