Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agusiiiaa

jak to bylo z wami?

Polecane posty

Gość agusiiiaa

jak poznaliscie druga polowe to od razu sie zakochaliscie czy dopiero pozniej? od razu wam sie bardzo spodobala z wygladu / harakteru czy na poczatku mieliscie inne odczucia?

Gość Durna jakaś!!
ja na początku się zakochalam w tym którego poznałam jak miałam złamane serce, ale po miesiacu rozpłakałam się jak spaliśmy ze sobą, później zapomniałam o byłym .

Przez internet Bardzo szybko sie w chuj na maxa zakochalam nie mialam pojecia ,ze tak mozna pokoach kogos, kogo sie na zywo na oczy nie widzialo ,ale milosc przyszla szybko ,bardzo szybko. Z bylym bylam ponad 7 lat i nigdy go nie kochalam tak jak kocham obecnego chlopaka znamy sie rok razem w sensie ,ze mieszkamy razem ,bo on przylecial do mnie :P to 9 miesiecy bardzo go kocham

Przez Internet ;) na youtube ;) w 2007 roku :D ja mialam 13 lat a on 16 :D Zwykła koleżanka i kolega. potem jak mialam 15 lat zostawił mnie mój były i bardzo cierpiałam. Ten mnie pocieszał. Po kilku miesiącach rozstał sie ze swoją ex i jakos tak mnie uderzyło w głowę że się w nim zauroczyłam. 2 lata do niego świrowałam !!! Codziennie na skype z kamerami dniami i nocami pisanie i gadanie - ciągle myślenie o nim i marzenia o tym by w koncu go zobaczyc. więc jaki problem? On jako dziecko został wywieziony do niemiec... Po 4 latach znajomosci pojawiła się okazja i przyjechał do mnie :D 900 km :D jesteśmy już rok razem