Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

głupiamałolata

pomóżcie proszę...

Polecane posty

ostatnio piłam z kolegami(znałam tylko 2-óch,było ich 5)i koleżanką,wypiliśmy wódkę i piwa do tego czasu byłam energiczna i czułam się dobrze(najpierw było nas 5)później kolega poszedł do sklepu po jakiś trunek i wtedy przyprowadził tych 2 kolegów i przynieśli 2 butelki jakiegoś wina(nie mam pojęcia co to za wino)jedną dali mi i mojej koleżance a drugą oni mieli jak wypiłam to wino to straciłam energię i wgl. nie pamiętam to co się działo później,nie czułam po prostu ciała(moja koleżanka siedziała oparta o drzewo i wymiotowała tyle pamiętam)w pamięci mi tkwi,że kilka razy leciałam do tyłu i nie miałam siły się podnieść(to było chwile potem po wypiciu tego wina)dalej już nic nie pamiętam...Czy jest możliwość,że oni coś do tego wina dodali?było to 2 dni temu cały czas wszystko mnie boli,mam mdłości i zawroty głowy nigdy mi się tak nie działo nawet jak robiłam większy kociołek panoramixa w żołądku..jak myślicie mogli nam coś zrobić?boje się,że skorzystali z okazji... wiem jestem młoda i głupia to jakiś koszmar

Moim zdaniem za bardzo pomieszaliście. Wódka piwa wino, nie ma się co dziwić że tak się czułaś.

Gość tak kurwaaaaaaaa
dziecko sie pierwszy raz najebalo i szuka dziury w calym;/;/;/ do nauki kurwa a nie chchlac do urwania filmu!!!! pozniej sobie gowniary cos wkrecaja i posadzaja o gwalty i kaca masz kurwa napij sie herbaty z ccytryna i Ci przejdzie.. co za kurewskie nasienie

Gość tak kurwaaaaaaaa
tos kurwa dorosla nie ma co hahahahahahahahahahhahahhahaha wypyerdalayyyyy 🖐️

To sprawdź se krocze :O Boli? Zaczerwienione? Nie? To masz kaca idiotko i nie chlej więcej kurwa z nieznajomymi. Pojebana jesteś kompletnie, jak cie ktos kiedyś zgwałci to wtedy będziesz miała chlanie :O

Gość mmmmmyyy
NAPRAWDE KUREWSKIE NASIENIE- ja bym ci taki wpierdol w domu spuscila zebys srala dalej jak widziala

Gość wredniucha
za dwa tygodnie zrób test ciążowy i na hiv

najpierw byłam z tymi znajomymi,nie moja wina,że kogoś przyprowadzili przecież nie powiem im żeby wypierdalali wyglądali całkiem spokojnie...NIE ZNACIE MNIE TO NIE WYZYWAJCIE OD KUREWSKIEGO NASIENIA.

"nie jestem ąz taką gówniarą,skończyłam 18 lat w lipcu..." myślałam, że to podszyw, ale chyba jednak nie, hahah, dobry tekst ;p

Gość tak kurwaaaaaaaa
puszczalskie nasienie a wszyscy co za nia staja sa z tego samego nasienia!!!!!!!!!!!!!!!!!!