Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paola003

Komplementuje inne!

Polecane posty

Gość Paola003

Witam. Jestem z moim chłopakiem ponad 3 lata. Była w naszym związku zdrada z jego strony, nawet nie jedna, dokładnie to 2 lata temu. Może nie jakaś poważna, bo skończyło się jedynie na pocałunkach. Przyznał mi się do tego, wybaczyłam mu, mimo że takie coś też boli. Z tamtą dziewczyną nie utrzymuje już kontaktu, tego jestem pewna. Od tamtej pory mnie nie zdradził, jednak podrywa inne kobiety (ale nie przy mnie - przeważnie robi to na portalach społecznościowych lub smsami). Prawi im komplementy, mówi, że go pociągają(!!), że podobały mu się od zawsze itd. Bardzo mi to przeszkadza. Rozmawialiśmy na ten temat. Rozmowa zawsze kończyła się na tym, że "przesadzam" i "popadam w paranoje". Nie wiem, może ma racje, jednak takie uwagi skierowane z jego strony do innych kobiet mnie ranią, boję się, że kiedyś pozwoli sobie na o wiele więcej. Co mam robić? Powinnam to tolerować? Czuje się okropnie, bo nie raz zarzuca mi, że nie daje mu luzu (a to nie prawda! - wcale mi nie przeszkadzają np. jego spotkania z kolegami itp., rozumiem przecież, że każdy czasem potrzebuje odpoczynku i chwili dla samego siebie). Może rzeczywiście powinnam mu pozwolić na większą swobodę? Nie wiem jak postępować. Z jednej strony mi to przeszkadza, a z drugiej boję się, że przesadzam i jestem za bardzo zazdrosna. Nie potrafię zrozumieć, czemu tak postępuje. Jestem atrakcyjną kobietą, nie lubię być może w centrum uwagi, jednak ludzie, uważają, że jestem miła i sympatyczna. Można ze mną porozmawiać na wiele tematów, które nigdy nam się nie kończą. Jego rodzice (i reszta rodziny) mnie uwielbiają.

Gość Ksola
Nad czym Ty sie zastanawiasz, gdyby moj facet napisal do jakiejs laski cos takiego raz zrobilabym mu mega awanture, gdyby tak Pisal bez przerwy zostawilabym go od razu :)

Gość Ksola
Moze tez zacznij tak robic, ciekawe jak on by sie czul

Gość Ksola
Zerwij z nim, facet przesadza

Gość Paola003
Ksola - nawet nie wiesz ile razy robiłam mu o to awanturę, jednak on zawsze ma te same odpowiedzi - że jestem "paranoiczką" i nie chce o tym rozmawiać ("jak ci przejdzie to możemy porozmawiać" - ale już nie na ten temat)

Gość Ksola
W takim razie postaw mu ultimatum jeszcze jeden taki sms czy zachowanie I z nim zrywasz, albo poprostu jezeli jestes na tyle odwazna odejdz tak by bylo chyba najlepiej...