Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MARIKA:(

MOJE ŻYCIE SIĘ ZAŁAMAŁO...

Polecane posty

Gość MARIKA:(

WITAJCIE.JESTEM MŁODĄ MAMĄ. JESTEŚMY Z MĘŻEM RAZEM,ON PRACUJE ,JA SIEDZĘ W DOMU BO NIE PRZEDŁUŻONO MI UMOWY PO TYM JAK ZASZŁAM W CIĄŻE.OTÓŻ POWIEM WAM CO SIĘ STAŁO.U MOJEGO RODZICA ZDIAGNOZOWANO ŚMIERTELNĄ CHOROBĘ ,MIANOWICIE SLA- ZANIK MIĘŚNI CHOROBA ZWANA STWARDNIENIEM ZANIKOWYM BOCZNYM.TO DLA MNIE I MOJEJ RODZINY POPROSTU COŚ OKROPNEGO.NA DODATEK NIE DOGADUJEMY SIĘ Z MĘZEM.MIESZKAMY RAZEM Z RODZICAMI.MÓJ MĄŻ MA BARDZO SILNY CHARAKTER I WYDAJE MI SIĘ ŻE JUŻ OD DŁUŻSZEGO CZASU MNIE NIE KOCHA.ŻE JEST ZE MNĄ TYLKO BO JEST DZIECKO.NIE WIEM CO ROBIĆ,ZA KAŻDYM RAZEM KIEDY CHOĆBY ZROBIĘ TO CO MU SIĘ NIE SPODOBA TO ZWRACA MI UWAGĘ JAK MOGŁAM SIĘ TAK ZACHOWAĆ.ALE GDY JEST ODWROTNA SYTUACJA PRUJE SIĘ NA MNIE I NIE WIDZI W TYM NIC ZŁEGO.TO JA JESTEM TA ZŁA,TA NAJGORSZA,TO JA ROBIĘ WSZYSTKO ZLE.ON JEST POPROSTU IDEAL.NIE WIEM CO ROBIĆ.JAK POKAZAC MU KLASĘ.POTRAFI WALNĄC FOCHA I PISAĆ MI SPIERDALAJ,CHCE ODPOCZĄĆ.A JA ? JA NIC ZŁEGO NIE ROBIE.MAM TERAZ OKROPNY OKRES W SWOIM ZYCIU,STARAM SIE BY BYLO MIEDZY NAMI DOBRZE,JEDNAK JEMU CHYBA NIE ZALEZY.NAJGORSZE JEST TO ZE JESZCZE Z 2TYGODNIE TEMU NAM SIE SUPER UKLADALO,DOAGDYWALISMY SIE.ZASTANAWIAM SIE CZY DLATEGO ZE ROBILAM WSZYSTKO TO CO CHCE.JUZ SAMA NIE WIEM.JESTEM SLABA PSYCHICZNIE.

Gość iiiiiiiiiii
zadna mi nowosc. To ty nie wiesz, ze zaden facet nie bedzie szanowal kobiety, ktora mu nadskakuje i wszystko pod nos podtyka? Oni traktuja takie oddane kobiety jak popychadla. Na poczatku jest ok, ale po czasie koles dostrzega, ze ty nigdy sie nie zbuntujesz, zawsze z pochylona glowa przychodzisz, wszystko bierzesz na klate i wtedy sie zaczyna.. koles wykorzystuje jeszcze bardziej, jezdzi po tobie bo go tak nauczylas, ze moze. I nawet jak teraz bedziesz chciala to zmienic, powiesz nie, to go tylko jeszcze bardziej wkurwisz