Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brzydula;)))

Ludzie są okrutni dla brzydkich kobiet...

Polecane posty

Gość brzydula;)))

Jestem od dwóch tygodni w nowej pracy. Kolega z pracy zaczął lekko mi dokuczać - zapewne z powodu, że mu się nie podobam z wyglądu. To starszy ode mnie o ponad 20 lat facet. Źle mi z tego powodu. Co mi radzicie?

Gość kafeteria.pl :)
Niestety o dokuczaniu mogłabym napisać doktorat :(:) Dokucza Ci kolega starszy o 20 lat...Nie mogę na forum napisać co o nim myślę . Może następnym razem gdy Ci dokuczy popatrz na niego nieco zalotnie i powiedz że ma coś z rycerza ZAKUTY ŁEB Wiem nieładnie Nie można ranić łudzi Słowa ranią najbardziej i te rany najtrudniej zagoić Pozdrawiam

Gość misio krzysio
powinien cię jeszcze kopać w dupe za to że jesteś brzydka 🖐️

życie jest okrutnie sprawiedliwe. brzydka dziewczyna nie ma powodzenia podobnie jak biedny facet , niezaradny. i dobrze. w pierwszym przypadku małżenstwo się wnet rozleci -przestanie być ostoją dla dzieci w drugim też bo facet nie zapewni opieki potomstwu. i dobrze i doskonale logiczne. to. brzydka kobieta miast tkwić na dodatek do brzydoty w głupocie winna choć się intektualnie i duchowo rozwijać - wtedy może stać się atrakcyjniejsza. puder , róż tu nie pomoże.

Moja rada jest taka ze masz sie usmiechac czyli robic glupia mine do zlej gry zajmij sie swoja praca :) zobaczysz szybko awansujesz :D potem beda patrzec na ciebie ze szok i beda sie bac zeby nie stracili pracy

myślę , że ten chłopina tak reaguje bo właśnie mu się podobasz a boi się , że nie zdobędzie Twych względów , albo wydzielasz z siebie złe , negatywne fluidy , niewerbalnie toksyczna jesteś. gdybyś mu fruwała między nogami boś brzydka i nie warto się Tobą interesować to byłby aż wkurwiającą grzeczny na stopie słuzbowej i nic więcej. po kiego by mu było się użerać z pasztetem

Gość kolega Tabs
podłóż mu do szuflady np majtki damskie, zrób z niego fetyszystę naklej na plecach karteczkę "jestem piekny" przyślij przez gońca bukiet kwiatów z liścikiem w stylu dziękuję za upojną noc - Krzysztof //////////////////// takie pole do popisu, tyle możliwości 🖐️

Gość skasowana
na kafe jak zwykle milo i grzecznie, brzydulo- moze nie jestes najpiekniejsza , ale wiele kobiet nie startuje w wyborach miss swiata , a radzą sobie swietnie, przeciez nie to ladne co ladne , ale co sie komus podoba, no i napewno nie wszystkie kobiety są cudne a ty jedna brzedka, rozejzyj sie a zobaczysz ze jest więcej brzydul na swiecie. tak naprawde to kazdy(facet i kobieta) woli milą brzydulę niz sukowatą barbi. te plastiki mają powodzeie bo faceci chcą je do łóżka i nie więcej. popatrz ile par jest takich ladno brzydkich, oczywiscie ze ludzie sie zdradzają i rozchodzą ale to juz z powodu glupoty, wódki, łajdactwa itp, ale napewno ie z powodu urody. po co mężczyźnie piękna kobieta , ktora jest glupia, leiwa , łatwa itp albo po co kobiecie zaradny facet ktory w swej zaradności zalicza kazdą ktorą spotka, czy damski bokser, albo jakas inna swinia, lepszy ten spokojny ktory ma zwyklą pensje , ale jest dobrym mezem i ojcem. pozdrawiam

Gość Misia Tomisia
****brzydka dziewczyna nie ma powodzenia podobnie jak biedny facet , niezaradny. i dobrze. w pierwszym przypadku małżenstwo się wnet rozleci -przestanie być ostoją dla dzieci*********** Wiesz,kwestia czy ktoś się komuś podoba jest subiektywną oceną. Może miec jakies walory,ktore będzie miala ukryte. Dlaczego małzenstwo ma się rozlecieć? Skoro znajdzie poważnego,odpowiedzialnogeo faceta i ona sama będzie mądra i zyciowo zaradna i dobrze się dopadują z męzem to dlaczego małżenstawo ma sie rozpaść? Czy dzieci i mąz będą ją szanowały to zalezy tylko wyłącznie od niej. Bzdury piszesz.

co ma uroda kobiety do tego,czy będzie ostoją dla rodziny,ktorą stworzy i autorytetem dla swoich dzieci???? NIC NIC NIC NIC. ABSOLUTNIE NIC.

ilość rozwodów potwierdza moje teorie. i to najwięcej rozwodów jest gdy mąż jest dobry i grzeczny i miły chłopina acz biedny. z tymi bogatymi mimo , że z uczuciem nierzadko krucho się Niewiasty niebogioe i niewinne nie rozstają. a napewno rzadziej. mnóstwo małżeństw się rozpada z biedy niestety. a także z tego , że chłopina ucieka czym prędzej od kobiety utyłej po porodzie czując się oszukanym , że nie z czymś takim słub bral. bo penis w kit nie stoi. brutalna acz najczystsza prawda. warto sobie z tego zdawac sprawe.

to trzeba się pilnować bez przerwy i nie siadać na laurach--tylko nad soba pracować. Udane małżenstwo to cięzka praca i wysiłek,żeby to utrzymać!! Mimo,ze sama jestem kobietą--to patrząc z boku na to co piszesz-też bym odeszla od kobiety,ktora się zaniedbała po porodzie,nie rozwija się ,nie robi nic dla siebie,tylko sie zapusciła. ja się staram o siebie dbac, trzymam linię, ładnie się ubieram,dbam o siebie, poza tym rozwijam się cały czas--od września zapisałam się na prawo jazdy,na język obcy też. a mąz? na rękach mnie nosi.

bo czy to sie komu podoba czy nie trze3ba o tym wiedziec bo to prawda kocha sie tylko wlasne dziecko za to ze jest bez wzgledu jakie jest. mniej z tej wiedzy rozczarowan a i zdrowsze madrzxejsze podejscie dajace szanse na dlugie szczesliwe wspolne zycie. bardziej od tych ochow achow szacunek dla bliskiej osoby i poszanowanie jej potrzeb. po rowno. plec mozgu sie klania

Gość ludzie sa jeszcze bardziej okr
Utni dla nieatrakcyjnych facetow. To już wogole mozna isc i się powiesic bo nie ma sensu tak zyc

Gość dustyspooky
Uznaję zasadę nie mów/nie rób bliźniemu swemu tego czego sam nie chciałbyś doświadczyć,bo prędzej czy później to obróci się przeciwko tobie. I tego też życzę wszystkim chamom,którzy mają w sobie zero empatii i oceniają z góry tylko po urodzie. Tacy ludzie (mam tu na myśli tych mniej urodziwych) często okazują się bardzo wartościowymi ludźmi,dobrymi przyjaciółmi (jakich szuka się w dzisiejszych czasach ze świecą) musicie po prostu dać im szansę.

Gość brzydcy faceci mają dużo
gorzej

Gość emilka2333333333
a tam nie tylko dla brzydkich... ja jestem generalnie uznawana za łądna dziewczyne ,a i tak sie nasłucham wiele nie przyjemnych słow ( nie takich ,że jestem brzydka ,ale innych np ktos mi powiedział bez powodu ,ze jest gnida ktora trzeba rozdeptac bo niby sie uważam za lepsza, że jestem mało inteligentna i wiele innych przykrych rzeczy) także ładni nie maja zycia usłanego różami... A i przytyki były odnośnie mojego wygladu np ,że włosy mam zniszczone ,że źle sie ubrałam ,że jestem za chuda mimo ,że mam duze powodzenie i slysze czesto ,ze jestem ładna to i tak ktos musiał mnie skrytykować więc ludzie nie oszczedzą nikogo

Gość emilka2333333333
wejdzcie sobie na net np na Marte zmude trzebiatowska - wiekszosc pisze ,że jest ładna ,ale czesc osob pisze ,że koszmarnie brzydka itd także zawsze znajdzie sie ktoś kto Cie nie polubi , komu sie nie spodobasz, no niestety tak juz jest , ludzie są chamscy i zawistni

a ja mam wrazenie ze wlasnie tych brzydszych nikt sie nie czepia, mam mnostwo kolezanek ktore uroda nie grzesza i raczej sa powietrzem dla ludzi a nie posmiewiskiem. Raz tylko sie zdarzylo ze szlam z kolezanka i jacys chlopacy w naszym wieku ja skomentowali , sila rzeczy nie da sie jej nie zauwazyc, bo dxziewczyna wazy ponad 100 kg, w gimnazjum na bilansie wazyla 115 ,teraz pewnie wiecej... emilka2333333333 i tu masz racje

Gość mamamijjja
a ja jestem brzydka tak mi się wydaje , mam udane małżeństwo i jestem szczęśliwa :) czyli każda potwora znajdzie swego amatora moja siostra natomiast zawsze była pulchna, ale ładna buzia i zawsze miała ogromne powodzenie u chłopaków :)

Gość fgfdgsgsa
Nie tylko do brzydkich ludzie są podli ale również do niektóych pięknych dziewczyn ludzie bywają okrutni. Oto przykład gdzie źle potraktowano tę piekną dziewczynę wyśmiewając sie zniej. Poza tym również na innych stronach internetowych ludzie się źle o niej wypowiadali. O takiej piekności https://www.youtube.com/watch?v=iLK7a-574rI

Gość fgfdgsgsa
No widzisz, nawet Ty się o niej źle wypowiadasz. Wniosek z tego taki, że piękne dziewczyny też są źle traktowane i to nieraz gorzej niż te brzydkie.

Gość gracjozaz
A w jaki sposób Ci dokucza? Może mu się podobasz i chce zwrócić na siebie Twoją uwagę? Też miałam taką sytuację i aż płakałam przez takiego chama z pracy, a po czasie wyszło szydło z worka, że to końskie zaloty. Faceci to wieczne dzieci

Gość gracjozaz
Ej, nie dokuczałby Ci, gdybyś go obrzydzała, raczej trzymałby się wtedy z daleka albo nawet nie zauważał. Chyba, że robi to w grupie, wtedy być może się dowartościowuje. Albo czuje się zagrożony - boi się, że straci przez Ciebie pozycję w robocie i to taki mobbing w wykonaniu frajera.

Gość egersgtesgr
Ładne dziewczyny sa uwazane za głupie, musza udowadniac ze maja cos w głowie. Są samotne chłopaki boją się do nich podejść, pogadać, poderwać; a dziewczyny unikają, zazdroszczą;

Gość egersgtesgr
do tego jesli sa niesmiale - sa uwazane za zimne, niedostepne i wywyzszajace sie

Gość dashh a
linki to nie jest dobry przykład bo w necie akurat na każdego można coś napisać a ta z linku trochę dziwaczne miny stroiła,jak się ktoś głupio zachowuje to nawet jak będzie piękna to ją objadą. Mnie to akurat nie obchodzi niech sobie robi miny i głupio gada, mam swoje sprawy ale jak widac reszta musiała się wyżyć.Szkoda że nie można wygladać i się zachowywać jak się ma ochotę bo jak nie zazdrość to inny powód, ale zawsze się dostanie i tej ładnej i tej brzydkiej