Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marma88

codzienny poranny ból głowy

Polecane posty

Gość marma88

Witam , mam 18 lat, miewam czeste bole glowy , w koncu poszlamz tym do neurologa w sumie mnie tylko przebadala i dala skierowanie na rezonans z kontrastem, badanie krwi i EEG . Z tego wszystkiego poszlam tylko na badanie krwi , wyniki mialam w normie czyli bdb. Bole glowy mam co jakis czas i nie takie normalne tylko np . rano jak wstane to mnie boli cala glowa , boli mnie jak potrząsam glowa , boli mnie kark, nie wiem moze to od nie wyspania albo moze glowe mam w złej pozycji , mam tak od paru dni juz , jak myslicie od czego ten bol przy potrząsaniu ? czy to cos zlego ? na EEG i rezonans nie pojde ! bo sie bojee ;< slyszalam ze to ciezkie do wytrzymania jest . Co to mogą być za bóle ? nie mam przy tym zadnych wymiotów , gorączek , drgawek nic , a ciężko z tym żyć , jak wezme tabletke to przestaje , ale nie moge codziennie ich brac.. Licze na jakiekolwiek odp !! ;

Gość mormagan.
nie pij tyle wieczorem

Gość mikadorrrrioooo
wiesz jak ciężko wysępić skierowanie na rezonans?? a Ty nie idziesz bo się boisz? przecież to nie boli!!!!!!!!!!!!!!!!! a EEg też nie boli badanie krwi często przy chorobach nic nie ukazuje (podstawowa morfologia) idź na badania i nie marudź bo jak nagle nie wiem, pęknie Ci tętniak mózgu albo coś i później będziesz leżeć sparaliżowana - o ile przeżyjesz- to będziesz żałować

Gość mikadorrrrioooo
wiesz jak ciężko wysępić skierowanie na rezonans?? a Ty nie idziesz bo się boisz? przecież to nie boli!!!!!!!!!!!!!!!!! a EEg też nie boli badanie krwi często przy chorobach nic nie ukazuje (podstawowa morfologia) idź na badania i nie marudź bo jak nagle nie wiem, pęknie Ci tętniak mózgu albo coś i później będziesz leżeć sparaliżowana - o ile przeżyjesz- to będziesz żałować

Gość gggbbvv
a może to ciśnienie?

Gość marma88
i okaze sie że mam coś to wtedy już nie mam zycia ;< wole chyba nie wiedziec jestem panikarą nie dam rady chyba isć na tooo

Gość co za kompletne bzdetyyyy
Skoro wolisz nie wiedziec, to po jaką cholerę pytasz na forum??? To chcesz wiedzieć ( i idziesz na rezonans ieeg) albo nie chcesz wiedzieć i nie pytasz na forum. To może najpierw zdecyduj się, czego chcesz. A ludzie na forum to jasnowidze, którzy ci powiedzą na odległość, co ci jest... Bosh.....

Gość maaania7
wole nie wiedzieć , bo boje sie wyniku a nie wole nie wiedziec od ludziii ;>

Gość a to ci dopiero...
czyli jestes kretynka :)

Gość do ginekologa i zbadaj
poziom hormonów , tez tak miałam

Gość nlcbns;kvbkd
Zainwestuj w porządny materac i wietrz sypialnię przed snem 🖐️

Gość gggbbvv
to po co w ogóle szłaś do lekarza :D

Gość coswiem
boze co za glupia tzipa