Gość tyle się mówi i pisze o Napisano Wrzesień 12, 2012 do pozytywnegonastawienia skoro jesteś od dziecka taka chora to powinnaś udać się do dietetyka, a nie cudować z czymś po czym będziesz jeszcze grubsza. Nie oceniam ciebie tylko twoje/wasze myślenie i brak podstawowej wiedzy na temat odchudzania. Która to już twoja taka dieta superodchudzająca? Na pewno nie pierwsza... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nadiecieodwrzesnia Napisano Wrzesień 13, 2012 ja sie dolanczam bo waga mi stanela zostalo mi juz tylko 4 kg do stracenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozytywnenastawienie 0 Napisano Wrzesień 13, 2012 W gimnazjum byłam u dietetyka, schudłam 10 kg w półtorej roku, niestety gó.wno wiedziałam i wolałam zabijać smutek czekoladką. Teraz powiedziałam sobie stop i to moja pierwsza dieta ;). Nie każdy człowiek reaguje tak samo, a ta dieta nie jest na całe życie, więc od 2 miesięcy mi się nic nie stanie, do tej pory czuję się idealnie i zaakceptowałam siebie ;). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
skratt 0 Napisano Wrzesień 13, 2012 Dietetyk... Wiesz ile trzeba mieć kasy na niego? Szczególnie jak ktoś żyje w małym mieście... I te kolejki... Z małym dzieckiem mogę o tym zapomnieć. Ale jak już Pozytywne Nastawienie pisała: nie znasz sytuacji, nie komentuj. Mi taka liczba kalorii odpowiada. Dziewczyny ją wczoraj poległam. Ale tylko (a może aż) na 20 min. Jesienna deprecha. :/ Ale potem pojawiła się moja mama i mnie zmotywowała do dalszej walki. Powiedziała, że skoro już tak schudłam, to mam się nie poddawać. Może i po wadze nie widać dużych efektów, ale brzuch mi spadł bardzo :) Podejrzewam, że ubytki wody się uzupełniły, dlatego waga prawie nie skacze w dół. Co jak co, ale wody w organiźmie to ją miałam bardzo duże braki ;p. Ciągnie mnie na spacer, kiedy w końcu przestanie padać? To przymusowe siedzenie w domu mnie wykańcza :/ A jak Wy sobie radzicie? Bogusia jak tylko mały uśnie to napiszę Ci przykładowe menu. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
skratt 0 Napisano Wrzesień 13, 2012 Pozytywne Nastawienie tylko pozazdrościć! Często jest bardzo ciężko zaakceptować siebie :) U dietetyka też byłam w okolicach gimnazjum. Ale skończyło się na dwóch wizytach. Po pierwsze kasy mi było szkoda. Po drugie jadlospis jaki od niej dostałam. Masakra. Każdy posiłek musiałabym przygotowywać masę czasu, a i produkty nie kosztowały mało. Zresztą wtedy byłam bardzo daleka od akceptacji siebie, więc i tak żadna dieta by mi nic nie dała. :p Nie byłam też gotowa na zmianę nawyków żywieniowych, więc nawet gdybym schudła, bardzo szybko te kg wróciłyby z nawiązką. Zresztą w tamtych czasach jadła tylko jeden posiłek około 20 :) O tej godzinie najczęściej wracałam do domu ;p zawsze było dużo rzeczy do zrobienia że znajomymi xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozytywnenastawienie 0 Napisano Wrzesień 13, 2012 Skratt - kochana mama! z tą jesienią to taka masakra.. pada u mnie od rana.. musiałam iść z psem bo jestem sama w domu, tylko, żeby mi się nie pogorszyło, bo gardło dalej bardzo boli.. Co do dietetyka to właśnie tak jest. Jadłospis, szkoda tylko, że produkty tak jak stwierdziłaś nie są za tanie.. (taka lekarka, może sobie na to pozwolić) :). Dodam jeszcze, że jest wrzesień, kupe wydatków, na mojego brata jeszcze więcej bo idzie nową podstawą programową i wszystkie książki z księgarni.. Tak to już jest, że jak się chce, to się do celu dojdzie. Ja wiem, że nigdy nie wrócę do 85 kg i kropka! Do słodkiego w ogóle mnie nie ciągnie :) w dzień dobry tvn będzie wywiad z dr Dukanem, który przegrał proces sądowy, jego dieta jest niezdrowa, trzeba oglądać :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
skratt 0 Napisano Wrzesień 13, 2012 Och, uważaj tam na siebie! Znalazłam przykładowe posiłki na diecie warzywnej: http://diety.sekrety-urody.net/dieta-warzywna.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
skratt 0 Napisano Wrzesień 13, 2012 http://www.przytkowice.pl/oferta-11.htm Tu można poczytać o diecie dr Ewy Dąbrowskiej. Co o niej myślicie? Cały czas się nad nią zastanawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nadiecieodwrzesnia Napisano Wrzesień 13, 2012 ja dzisiaj na 3 dni robie lekki bigos z chuda szynka bez boczku i kielbasy z maerchewka i pomidorami.do tego lekkie sniadanko a na kolacje jogurt z owocami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nadiecieodwrzesnia Napisano Wrzesień 13, 2012 http://www.ilewazy.pl/porcja-bigosu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yuuki. 0 Napisano Wrzesień 13, 2012 ja byłam na takiej diecie z wieloma wpadkami przez 2 miesiące, schudłam z 71 do 60, niestety przez wakacje zaczęłam jeść normalnie i przez te 2,5 miesiąca przytyłam 3,5 kg, więc jest efekt jo-jo ale nie jakiś straszny, po weekendzie mam zamiar znów przejść na jaką dietę:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
głód_doświadczeń 0 Napisano Wrzesień 14, 2012 nadiecieodwrześnia podrzuć przepis na ten Twój bigosik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozytywnenastawienie 0 Napisano Wrzesień 14, 2012 diecie dr Ewy Dąbrowskiej - ta dieta nie jest taka zła, z tego co widzę, można jeść na prawdę dużo produktów ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tyle się mówi i pisze o Napisano Wrzesień 19, 2012 No i zapału starczyło raptem na kilka dni hahahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozytywnenastawienie 0 Napisano Wrzesień 19, 2012 Komu tak to tak ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kaoalall Napisano Wrzesień 19, 2012 jecie wszystko tylko w ramach kalori ? czy nie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozytywnenastawienie 0 Napisano Wrzesień 19, 2012 Nie, zero słodyczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tyle się mówi i pisze o Napisano Październik 22, 2012 tak pochudły, że aż poznikały czy co? Hahahahahha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość akkkala Napisano Październik 22, 2012 jest tu ktos? jestem na innym topiku tez ale tu tez pozagladam piszcie cos Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach