Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wydaje mi sie, ze

jak Wam sie mieszka w Warszawie?

Polecane posty

Gość timmi
ja jestem zadowolona, miasto ma wiele do zaoferowania i nie można się nudzić ^^ tego zgiełku o którym piszą poprzednicy nie odczuwam, bo mieszkam w Wilanowie a tutaj jest naprawdę spokojnie. do tego mam blisko do pracy, a taką fajną miejscówkę znalazł dla mnie mój pośrednik Eugeniusz Jaworski i nawet drogo nie było. w życiu nie chciałabym zmieniać miejsca, Warszawa mi się bardzo podoba. A co do mieszkań to łap namiar na agenta nieruchomości 603 195 624, szybciutko coś fajnego dla Cb znajdzie ;)

Gość Kreiso
Moim zdaniem bardzo fajnie, tylko trzeba wybrać dobrą inwestycję. Ja teraz zakupiłam mieszkanie na osiedlu Dźwigowa Park na warszawskich Włochach http://dzwigowapark.pl/ czekam na koniec inwestycji, aby zabrać się za prace wykończeniowe. Na razie mieszkam bardzo niedaleko i sobie chwalę, bo dzielnica fajna i daje sporo możliwości. A samo osiedle odpowiednio zlokalizowane.

Gość gość
Lubię to miasto ale postanowiłam wyprowadzić się pod Warszawę. Jest tutaj o wiele ciszej, spokojniej i bezpieczniej. Zakupiłam domek jednorodzinny od firmy www.immobart.pl Polecam ich wam, jeżeli chcecie zamieszkać pod Warszawą.

Gość gość
Warszawa jest beznadziejnym miastem. Poza metrem ciężko jest gdziekolwiek dojechać. Mieszkania są bardzo drogie, pensj***ardzo słabe jak na ceny usług/mieszkań. Miasto bez klimatu. Masa niemiłych ludzi. Ludzie stąd mają się za niewiadomo co, czego nie ma w innych większych miastach jak Poznań czy Kraków. Jakby pochodzenie z tego miasta miało jakąkolwiek wartość. Trzeba się jednak podbudować...

Gość gość
W zadnym innym mieście nie spotkałam się z tym żeby ktoś nazywał przyjezdnych "słoikami" i uważał że przyjezdni (a w szczególności ci z Lublina(?)) są gorsi itp... Poza tym miasto jest rozlazłe i nieprzyjemne. Wogóle co to niby za zasługa że ktoś jest w "3 pokoleniach warszawiakiem"? W końcu jego pra pra dziadek i tak był zgodnie z tym tokiem rozumowania złym przyjezdnym "słoikiem". Gdziekolwiek chce się tam pojechać (basen, ścianka wspinaczkowa, kulkowisko...) jest daleko. Wytrzymałam 4 miesiące i wróciłam do Krakowa.

Gość gość
Warszawa jest świetnym miejscem do życia. Nie musisz mieszkać w centrum, świetne inwestycje prowadzone są również w spokojniejszych miejscach

Gość gość
Warszawa jest świetnym miejscem do życia. Nie musisz mieszkać w centrum, świetne inwestycje prowadzone są również w spokojniejszych miejscach

Gość gość
Warszawa jest świetnym miejscem do życia. Nie musisz mieszkać w centrum, świetne inwestycje prowadzone są również w spokojniejszych miejscach :) mogę Ci polecić „przy Agorze 6” oferowane przez Home Invest