Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość byku**

kurde ciaza po 1 razie ?

Polecane posty

Gość byku**

sluchajcie moze mi ktos pomoze kto sie zna otoz z moja dziewczyna postanowilismy ze rozpoczniemy wspolzycie wszystko zesmy dogadali ze bedzie brala tabletki no to choc pytalem ze 3 razy czy jej to pasi , minelo troszke czAsu ona mi wypala ze nie ma okresu juz 3 dni cholera nie ogarniam tego -to nie tak ze ja nie chcialem sie zabezpieczyc poprostu wybralismy a juz w glowie mi sie nie miesci nie chce byc ojcem jesczze nie teraz czy ona mnie chciala złapac na dziecko ?

Gość vvdvvea
przeciez to niemozliwe. po pierwszym razie nie mozna zajsc w ciaze

Gość może by ktoś
to w końcu brała tabletki czy nie? Bo że o tym rozmawialiście to juz wiemy.

Gość Premium Diamond
takie są efekty jak sie dzieci za seks biorą a już wypowiedź vvdvvea to kuriozum do kwadratu

Gość byku**
no mi powiedziala ze bierze ,mam skonczone 17 lat i juz sie kochalem z laska z dyskoteki tak do wyrwaniania wiec fakt nie mam doswiadczenia .teraz na tej dziewczynie mi zalezy chodzilismy pol roku zanim to sie stalo tylko sie teraz denerwuje o co jej biega .

Gość vvdvvea
Premium Diamond to byla taka ironia :D smiac mi sie chce z takich inteligentnych ludzi jak autor tematu

Gość prawictwo pospolite1
w ciaze mozna zajs o wiele łatwiej niz sie wydaje .. W koncu na swiecie jest 6 miliardów ludzi .

Gość lolita456
moze sie jej okres spoznic nawet do 2 tyg, po tym czasie juz raczej wypadaloby zrobic test ciazowy. Mi sie kiedys opoznił własnie z ok 2 tyg i to byla wina hormonów;) stresik byl..

Gość technikfarmacji
Mogły to być tabletki made in china więc całkiem możliwe bo teraz pełno podrabianych leków z przemytu na rynku co nie działają na organizm jak trzeba.

Gość byku**
tabletki made china ale mnie nabijacie w butelke ? jeszcze o tym nie slyszalem czy tu sie nic normalnie nie mozna zapytac bo zaraz cie zezra wiec ze ciaza jest mozliwa bez antykoncepcji ALE MY ZASTOSOWALISMY WIEC PROSZE darujcie sobie hasla !!!lolita -czy stresem ale chodzi mi przed czy po stosunku bardziej poteguje na spoznienie miesiaczki /. pytam bo moja bardzo sie bala pierwszego razu i troszke mielismy szopke z tym zwiazana ,po za tym inne czynniki problemow dnia codziennego tak bardzo moga wplynac na to ? to ja chyba to zrozumie tylko chcialbym byc z nia w tej trudnej chwili bo wiem ze mysli a ona teraz unika rozmowy spotkan ..