Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdziwionyMąż

dziwię się...

Polecane posty

Gość zdziwionyMąż

Mam młodszą o 15 lat żonę, wspaniałą kochaną... Jesteśmy razem 4 lata ona ma 23. Wcześniej było super w łóżku, robiliśmy to często, jak tylko sobie wymyśliliśmy. Zawsze to ona inicjowała sex... W końcu zaczęło mnie to męczyć i zacząłem jej odmawiać bo ona miała non stop ochotę.. A teraz nie wiem co się stało bo ona nie tylko nie namawia mnie tak jak kiedyś ale jak ja chcę to ona odmawia. Dla mnie jest to bardzo dziwne. Czy temperament może się tak nagle odmienić?

Gość aneta23l..
pewnie przyprawia ci rogi... znudziła się czekaniem, aż okażesz zainteresowanie

Gość Krakowiaczek 1
idioto odrzuciles ja,to teraz inny ja pcha.

Gość zdziwionyMąż
Nie odrzuciłem jej po prostu ona ma większy temperament i chciała czasami dwa lub trzy razy dziennie... I miała pretensje jak mówiłem, że jestem zmęczony... Twierdziła, że skoro ja nie pracuję to powinienem mieć ciągle siłę i ochotę... Ona nawet jak wracała po 12 godzinach pracy to brała prysznic i miała ciągle ochotę nigdy jej głowa nie bolała... A teraz ostatnio to nie ma siły, nie ma nastroju, głowa ją boli itp. Nie rozumiem tego

Gość Krakowiaczek 1
to zrozum,nie chciales korzystac,to korzysta teraz kto inny.temperament sie nie zmienia.Odrzucales wymowkami,to teraz dziwisz sie.3x dziennie to nie tak duzo:-D