Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hoppppppppppp

bylam dzis na mszy i wydaje mi sie ze ksiadz

Polecane posty

Gość hoppppppppppp

opuscil maly fragment i nie bylo przekazcie sobie znak pokoju i Baranku bozy. nie wiem czy wogole cos takiego wchodzi w grę czy po prostu ja sie jakos zawiesilam i nie pamietam tego momentu. dodam,zze koscielny nie wyrobil sie ze zbieraniem skladki do momentu komunii wiec chyba cos jest na rzeczy. dodam ze msza byla dla dzieci

Gość kmnb
napisz protest do Papierza :D:D:D:D

Gość włos_na_4
a może gospodyni Michałowa podała wczorajszy obiad na dzisiejsze śniadanie i czarny musiał pilnie opuścić kościół i oddalił się w miejsce intymne :)

Gość hoppppppppppp
zadalam pytanie i niech napisza osoby ktore maja cos madrego do napisania . a nie pisza z nudow i nie na temat

Gość jem sniadanie
Fubu - jeśli to ty na zdj to nawet fajny jesteś :) A temat: sorry, ostatnio miałam złe dni a ten temat sprawił że się usmiechnelam

Gość edw3ed
Skandal po prostu skandal.

Gość taki jeden paździoch
w każdym razie msza jest ważna. podziel się refleksją na ten temat z kimś kto też był na tej mszy. a może to Ty byłaś myślami gdzieś poza kościołem?

Gość byłam po drugiej stronie
raczej nie jest możliwe aby ksiądz opuścił jakieś fragment Eucharystii raczej Ty się zawiesiłaś mnie niestety tez to się zdarza :(:)

Gość jem sniadanie
Nirvany sluchalam kilka piosenek fakt, ale nie oglądałam. Nie jestem wielką fanka wiec wiesz... :) Do brada pitta jest podobny mój były więc wyobrażam sobie jak wygladasz.

Gość dsdx342gf
bo chodzicie do kościoła nie po to by sie modlić, a patrzeć jak inne babska są ubrane albo na facetów, który może mieć większego

Gość hoppppppppppp
skad ty wiesz po co ja chodze do kosciola??? nie mierz wszystkich swoja miara. uwierz ze sa osoby ktore chodza do kosciolla z potrzeby serca.