Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sylwia Mazowieckie

Mój chłopak skąpiec!!!

Polecane posty

Gość Sylwia Mazowieckie

Jesteśmy razem już 8 miesięcy. On studiuje zaocznie i pracuje a ja studiuje dziennie. Mieszkamy razem. Gdy mieszkaliśmy jeszcze osobno zawsze zabierał mnie na super wypady i zawsze płacił za nas oboje. A teraz gdy mieszkamy razem wykręca się od takich wypadów. Ten skąpiec tłumaczy się, że nie ma pieniędzy bo musi opłacić ratę za mieszkanie i inne duperele. Gdybym miała kogoś innego na oku to bym zostawiła tego skąpca i nieudacznika ale niestety nikogo na oku nie mam. Jak sobie poradzić z takim skąpcem? W jaki sposób nakłonić go by znalazł sobie lepszą pracę i nie był takim skąpcem i egoistą?

Gość damianooo
dzis mamy rownouprawnienie, chcesz miec super wypady, to sama znajdz sobie lepsza prace i moze tez jemu oplac, co ty na to?

Gość Sylwia Mazowieckie
Studiuje dziennie i nie mam pracy

Gość damianooo
to znajdz sobie jakas prace dorywcza w weekendy

Gość Sylwia Mazowieckie
To facet powinien zarabiać i utrzymać całą rodzinę.

Gość damianooo
nie to kiedys tak bylo, dzis jest rownouprawnienie i oboje musza pracowac i utrzymywac rodzine

Facet opłaca Ci mieszkanie i Cię żywi, a Ty jeszcze wymagasz super wypadów? Ty zrób przysługę swojemu facetowi i go zostaw.

Gość damianooo
ona nie musi go zostawiac, jak nie bedzie pracowac i miec tak roszczeniowa postawe, to facet predzej czy pozniej polapie sie co jest grane i sam ja zostawi