Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marysienka26

Stosunek a tydzien ciazy ?

Polecane posty

Gość Marysienka26

witam Chcialabym mniej wiecej wiedziec jak mam liczyc tydzien ciazy. O ile doszlo do zaplodnienia a pewnie doszlo bo to sie po prostu czuje z reszta mam objawy implantacji. tak jak przy pierwszej ciazy. A wiec tak nie wiem kiedy mialam ostatnia miesiaczke bo te miesiaczki raz byly a raz nie. Bralam tabletki anty po czym po 3 msc je odstawilam przez pierwszy miesiac bralam azalie potem zmienilam na normlane tabletki i bralam przez 2 msc Cilest. Odstawilam po tym drugim opakowaniu i w dniu kiedy pojawilaby sie miesiaczka z odstawienia (gdybym nadal brala tab.) wspolzylam bez zabezpieczenia. w niecale 5 dni od stosunku zczal bolec mnie brzuch jak na okres a raczej jajniki zaczelam plamic, na drugi dzien zobaczylam wielka plame krwi ze śluzem i teraz plamie malutko. Czuje sie strasznie oslabiona mieszylam cisnienie jest niskie a puls 116 ... czyli to pewnie implantacja... Zawsze mialam skape miesiaczki wlasnie takie plamienia z ostawienia tabletek. Ale tym razem to chyba jest co innego. A wiec skoro wiem kiedy moglo dojsc do zaplodnienia to licze mniej wiecej wiek ciazy od stosunku ???

Gość Marysienka26
pomóżcie bo ja to już głupieje. A kiedy moge test wykonac najwczesniej test beta HCG?

Gość testowanie gratki
test mozesz wykonac jakies minimum 2 tyg od stosunku. czekaj cierpliwie

Gość testowanie gratki
a na reszte ci nie odpowiem bo sie nie znam

Gość Marysienka26
ja chyba nie wytrzymam 2 tyg w tej niepewnosci... ;/

Gość NLKAAK
a moze to okres ?

Gość Marysienka26
czy moze ktos mial podobnie ?