Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tralala 6543

Czy faceci zwracają dużą uwagę na wagę, a raczej nadwagę u kobiet?

Polecane posty

Gość tralala 6543

W sumie w granicach +5/+7 kg.

Gość faciooooooooooo
foto brzucha to ci powiem

Gość włos_na_4
raczej pokombinuj jak te mankamenty schować a metoda jest tylko jedna - ładna sukienka :)

Jak dla mnie to kobieta powinna mieć trochę ciałka!! A nie być wieszakiem na ciuszki!!

Gość tralala 6543
czyli to zalezy od facetow generalnie, ale 7kg to chyba troche za duzo :/

każdy ma swój gust ;D ale faceci lubią jak kobiet ama trochę wiecej, maja za co złapac, ale bez przesady z tym wiecej:D

Gość tralala 6543
pytanie brzmi: ile dokładnie znaczy wiecej?

Dla mnie 7 czy 10kg nie robi różnicy. Ważne by kobieta była normalną zwykłą dziewczyną!! Wiadomo że głupio by wyglądała para kiedy kobieta ma 100kg a facet 60kg Ale jeśli kobieta waży powiedzmy 60kg i ma 10kg nadwagi to jak dla mnie jest do przyjęcia!!

Gość ghrfg
Sądząc po ilości zwolenników puszystych pań, choćby widocznej w necie na stronach społecznościowo-erotycznych typu sexfotka czy showup albo czatach to chyba puszyste kobiety nie musza sie martwić o swoich amatorów. Gorzej jest z mężczyznami... Kobiet co ra mniej , które lubią misków z brzuszkiem. Bo kobiece gazetki i inne pierdoly co raz usilniej chca wmowic ze idealny facet to chudy lalus w spedalonych ciuszach albo wysportowany gosc z kaloryferem.

Gość TreleMoreleVole
A co Ty taka jesteś negocjatorka- schudnij i problem się rozwiąże sam/

Gość tralala 6543
hehe, no właśnie próbuję- 7kg nie idzie zrzucić w weekend :P

Gość .misio krzysio
a co ty myślisz wielorybie kobieta powinna dbać o sibie a nie wpierdalać pączki i kiełbase i szukać usprawiedliwienia na forum takie jak wy to maczeta się powinno traktować🖐️

Gość -p2ko8(
kobiety myślą,że jak mówimy "trochę ciałka" to od razu grube, nie chodzi o normalne kobiety, powiedzmy 165 i 60-65 kg wagi to są normalne kobiety, nie otyłe 80 kg

Gość TreleMoreleVole
Pierdu pierdu wymuskani lalusie z buźką jak po wyjściu od kosmetyczki, w przyciasnawych szmatkach nie wzbudzają we mnie żadnego zainteresowania.

Gość tralala 6543
też sądzę, że każdy powinien o siebie dbać dla siebie samych, a nie dla innych ludzi, i 80kg przy załóżmy 165cm to już przegięcie. Tu nie jest mowa o otyłości ale tych kilku kg.

To zależy, gdzie ta nadwaga jest ulokowana. To zależy, ile kobieta ma wzrostu. To zależy, ile wdzięku ma ta kobieta. To zależy, czy ta kobieta posiada intelekt. To zależy, czy ta kobieta ma dobry gust. To zależy......................................................................................

Gość prawictwo pospolite1
Moim zdaniem kobieta ktora ma 165 cm wzrostu nie powinna ważyć więcej niż 61 kg . Jakby moja dziewczyna o wzroście 165 cm miała 71 kg wagi, to by mi przeszkadzało . Takze lekka nadwaga nie jest dla mnie problemem.

Gość Jmatw
Mam 165 i 62 kg:p

Gość .misio krzysio
To wrzuć fote od szyi w dół to sie powie czy jestes wielorybem czy nie i czy szykować ten harpun:P

Gość Jmatw
Mam biust rozmiar d

Gość tralala 6543
71 to już można przyuważyć, a co gorsze poczuć (jeśli chodzi o osobę która musi nosic te kg tłuszczyku). Czyli w moim przypadku to chyba lekka nadawaga- 165cm i okolice 62kg. Tak jak Jmatw ;P

Gość Jmatw
tak zle jest?chudnac?

Gość prawictwo pospolite1
Czyli w moim przypadku to chyba lekka nadawaga- 165cm i okolice 62kg. Tak jak Jmatw ;P taka nadwaga ( tj 62 kg ) nie stanowi problemu . Duzo gorzej jakbyś ważyła 69 kg .

Gość -p2ko8(
tralala- masz właściwą wagę i na upartego nie musisz chudnąć, co najwyżej do 4 kg, ale nie wiecej

Gość jane norma
mam 166 cm, 61 kg i dobrze się tak czuję, ale faceci wolą chude

Gość tralala 6543
Kwestia miesiaca, góra dwóch i bede wazyc tak zeby czuc sie ze soba dobrze, bo na razie niespecjalnie dobrze sie czuje ze soba, a to jest przeciez najwazniejsze :)

Gość -p2ko8(
Jmatw- jak masz biust D, to wygladasz super i jak dla mnie to nie musisz chudnąć bo ci cycuszki zmaleją :(

Do Jane norma!! Jeśli facet powiedział by że 61kg u kobiety to za dużo byłby wielkim kretynem. Kobietę powinno kochać się za jej wnętrze osobiste charakter a nie za sylewtkę!!

Gość jane norma
jarek6776- masz rację, ale mam 19 lat i mężczyzn poniżej 35 lat nie kręcą krągłe kobiety