Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anilinnn

dlaczego młode kobiety na wsiach są często grube

Polecane posty

Gość anilinnn

??

Gość pytajacaNiewiadoma
bo na wsiach jest pyszne tłuste jedzonko :D

Gość wsiowa babka
:D

Gość pilkarzebiedronki
faktycznie cos w tym jest ale na szczescie nie wszystkie

Gość policjanttt....
coś w tym jest może często sa na utrzymaniu rodziców i dużo jedzą

Gość karataja
Bo kobiety miastowę często dawają dupy komu się da a od seksu się chudnie! Lepsza kobieta ze wsi niż madam z miasta.

Gość przystojny alojz
baby wsiowe muszą być krzepkie i czerstwe żeby sprostać trudom wiejskiego zycia

Gość -p2ko8(
przystojny alojz baby wsiowe muszą być krzepkie i czerstwe żeby sprostać trudom wiejskiego zycia-----------hahaha! dobre :D

Gość FIKOŁAJ
BO PIJĄ MELEKO :/

Gość pytajacaNiewiadoma
z drugiej strony dalej postrzegamy wieś tak jak to bywało daaawno temu. że wiesniaki, nie obyci w świecie , że gospodara , krowy itp. oczywiście że pozostali tacy ludzie ale w większości się już to pozmieniało. Ja mieszkałam w mieście baardzo długo. ale teraz mieszkam na wsi i nie wyobrażam sobie znowu wrócić do miasta. poranna kawa na tarasie, słyszę śpiew ptaków. spacer po lesie daje mi energii na cały dzień. świeże powietrze. mogę słuchać głośno muzyki bez obawy ze jakaś stara sąsiadka zadzwoni na policje. mogę robić ogniska, grille (w mieście ludzie specjalnie wyjeżdzają na działki za miasto) mówie Wam wieś ma baardzo duzo plusów.

Gość policjanttt....
wieś się zmienia i wiadomo że nie jest taka jak 20 czy 30 lat temu ludzie żyją inaczej w mojej wsi prawie już nie ma żywego inwentarza jest kanalizacja, wodociąg, chodniki ale faktem jest że młody laski tak o siebie nie dbają jak w mieście

Gość gasssss
"może często sa na utrzymaniu rodziców i dużo jedzą" hahaah a co to ma do rzeczy :D

Gość włos_na_4
krowy sprzedali albo ubili i zjedli, kury, kaczki i indyki to już jest historia na wsi, pola ugorem stoją od lat i robić się nie chce bo nic się nie opłaca, więc jedzą tylko kartofle i cebulę aż zadki im powykrzywiało od pierdzenia

Gość sama sobie jesteś winna
Na mojej wsi, pod miastem zresztą, młodzieży już prawie nie ma. Powyjeżdzała na studia do dużych miast i prawie nikt nie wraca. Więc trudno ocenić czy dziewczyny o siebie dbaja czy nie.

Gość pytajacaNiewiadoma
z tym się zgodzę że dziewczyny są mniej zadbane od miastowych...hmm nie wiem od czego to zależy. na wsi ludzie w większości mają wykształcenie srednie bądz zawodowe chodzi mi o starszych mp rodziców takich dziewcząt. i tez prace mają marną. wiec taka dziewczyna póki jest na utrzymaniu rodziców nie moze sobie pozwolic na fryzjera kosmetyczke , na zakup fajnego ciucha-dlatego wyglądają inaczej. w miescie młodzież ma wiecej mozliwosci nawet chodząc do liceum. np rozdawanie ulotek, itp. a na wsiach niestety nie

Gość bo som gupie
i wpiredalaja salceson

Gość policjanttt....
w takiej Warszawie studentki raczej liczą się z kasą na wsi bardzo wielu młodych jest na utrzymaniu rodziców

Gość pilkarzebiedronki
To nie zawsze tak jest, owszem zgadzam się, że rolnicy mając 15-20 hektarów moze nie maja łatwo i im się nie przelewa, ale taki rolnik 100 hektarowy to na prawdę nie może narzekać, starcza i na drogie kosmetyki i na ciuchy tzw firmówki. Ja mieszkam na wsi i jestem bardzo zadbana, zawsze umalowana, dobrze ubrana, studiuję co prawda zaocznie ale bardzo dobry kierunek. To tylko stereotypy, że wieś jest uboga i że kobiety nie dbają o siebie.

Gość policjanttt....
rolnicy dostają dopłaty a nie muszą nic robic ich sytuacja jest lepsza niz się wielu wydaje nawet dzieci na wsi sa czesto z nadwagą

Gość pilkarzebiedronki
Oj te dopłaty to nie dokońca taka fajna sprawa, może i tak, dostają kredyty preferencyjne na zakup ziemi i ciągników. Kupując taki ciągnik, może i dostają zwrot około połowy ale a resztę muszą zapłacić z własnej kieszeni dodam, ze koszt takiego nowego ciągnika ok 200 000 zł

Gość Moniczka Śmierdząca Piczka
bo mamy lepsze mięso na wsi a praca na roli pobudza apetyt.

Gość policjanttt....
moi sąsiedzi tylko piją za te dopłaty obszarowe to patologia tak nie powinno byc