Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mila nooc

Co za sen...Potrafi ktoś zinterpretować?

Polecane posty

Gość mila nooc

Nie pamiętam kolejności tych snów; W każdym razie w jednym z nich byłam u dentysty. Była tam dentystka i jej syn,pamiętam obrazy; próbowali mnie uśpić,pamiętam jak wdychałam coś przez gazę, chyba to miała być narkoza która sie nie powiodła.Później pryskali mi czyms i juz nic nie czulam gdy grzebali mi w zebach. Nastepnie ta dentystka sie ulotniła i jej syn coś porobił,ze zdziwieniem dostrzegłam ze w kilka minut naprostował mi zęba,z podziwu nie mogłam wyjsc przegladajac sie w lusterku. Pozniej rozmawialam z nim normalnie,on chyba cos pisal przy biurku, spytał mnie o niespełnioną miłość... Do teraz pamiętam jego twarz, wydaje mi sie że skąś ją znam. Między tymi snami(nie wiem czy mialy powiazanie)byłam w supermarkecie, nastepny urywek był taki że kolo mojej szkoly widziałam kolegę który mieszka w innej miejscowości, miał byc zart z mojej strony a on naprawdę mnie tam odwiedził,z tym że byłam niewyjściowo ubrana :D Kolejny sen : Jakiś czas temu gadałam przez neta z kolesiem, była to że tak powiem znajomość nasycona emocjami,bardzo intensywna.Kontakt zerwaliśmy,widziałam jego zdjęcia,on moje i dzisiaj właśnie snilo mi sie ze rozmawialismy na skype. Później zobaczyłam go tak jakby na zywo jakbym sie przeniosla z tego komputera obok niego, siedzial na lozku z laptopem i zrobil taki gest, odslaniajacy wlosy z czoła.Był wesoły w tym śnie. Nie myślę o nim już. Co to moze znaczyc? Bede bardzo wdzieczna za odpowiedzi :*

Gość henio.
Już kaput umrzesz niedługo !

Gość mila nooc
up :)

Gość mila nooc
pomoglby ktoś?:(

Gość mila nooc
up

Gość zawiedziony1410
nic

Gość .misio krzysio
słyszałem że jak zęby się śnią to bardzo zła wiadomość🖐️

Gość mila nooc
No tak ale ja te zeby dopiero w lusterku po wszystkim zobaczylam ;D i tylko dwa przednie czyli te ktore mi naprostowal, byly bialutkie ale miedzy nimi byla tez mala szpara:o

Gość simaaa
zeby zdrowe to dobra wiadomosc.. zdjecie kogos to tesknota za kims. ogolem jak sie snia rzeczy ludzie zdrowi ,czysci..to dobry omen. odwrotnie to klopoty..zmartwienia..